Nabla - Soul Blooming Palette (+ underbara eyeliners)

Det har varit ett tag sedan det kom något nytt från Italienska märket Nabla som jag är ytterst förtjust i (Och förundrad över hur de GÅNG PÅ GÅNG gör superbra produkter). Denna gång har de släppt en ny palett och fyra så kallade "Dazzle Liners" som jag har ett gäng andra nyanser av sedan tidigare som jag använder ofta.
 
Soul Blooming Palette (35,80 €):
Paletten heter Soul Blooming och precis som Dreamy-paletten som släpptes för ett tag sedan så är detta en palett i stadig hård papp med 12 skuggor i varierande nyanser. Dreamy har jag fått extremt mycket användning av (Den bor i min "Smink jag använder dagligen-låda") då både kvalitet och nyanser är på topp, så jag var nyfiken när Soul Blooming lanserades.
 
I paletten finner vi tre olika slags skuggor: Super matte, Fluid Metal och den nya formulan Crystal. Den enda skuggan med Crystal-formula är Honey Drip och jag får erkänna att jag upplevde den som problematisk innan jag hittade ett sätt att applicera den som fungerade. Borstar fungerar inte alls med denna, oavsett vilken borste jag testar med. Däremot så fungerar det jättebra om man klappar på denna effektskugga på locket med fingrarna eller med en skumgummi-applikator (Ja ni vet, dom där som alltid försvinner så snart man har öppnat en palett).I övrigt tycker jag att samtliga skuggor är väldigt "Straight-forward", jag gillar variationen på både nyanser och blandningen av matt och metalliskt. Anemone kan bli liiiiite fläckig om man inte använder sig av en bra bas då den är så djup i tonen, men en bra primer eller en hudfärgad krämskugga under gör att det inte är något man tänker över. Mina favoritnyanser i paletten är Garden Gate och Flowery!
 
Dazzle Liner (11,90€):
Nablas Dazzle Liners är en produkt jag använder väldigt ofta (Så sent som för någon vecka sedan gjorde jag en sminkning med Crystal) så när de plötsligt släpper fyra nya nyanser blir jag lite väl excited. 
 
Current Eden: En väldigt intressant nyans som skiftar mellan mint, lilarosa och en lite mörkare rödbrun nyans, riktigt tjusig! I vissa ljus ser den nästan lite silvrig ut. 
 
Mantra: Mörk varm brun med persikofärgat skimmer.Snygg som något lite annorlunda till en vardagssminkning!
 
Original Sin: Gammelrosa/rostig nyans med guldigt skimmer. Snygg nyans men då den är lite rödare gäller det att man matchar ihop det med något annat så att man inte ser rödgråten ut. Tror denna skulle vara snygg till en taupe-skugga eller en lite mörkare guldnyans.
 
Royal Blood: Om det är en av dessa som skriker mitt namn så är det mörkblålila Royal Blood som gör att jag nästan smäller av! Denna vill jag matcha med Flowery från paletten... Mums!
 
Soul Blooming palette + Dazzle Liners
Dazzle Liner: Mantra, Current Eden, Original Sin & Royal Blood.
Dazzle Liner: Mantra, Current Eden, Original Sin & Royal Blood.
 Soul Blooming Palette
Honey Drip, Gea, Chamomile, Bolero, Middle Karma, Garden Gate.
Climbing Rose, Garcon, Anemone, Flowery, Philosophy, Caravaggio

Kommentera här: