10 tomma - April 2018 (Makeup-edition!)

Nu är vi ju typ halvvägs igenom Maj redan, men ni får mina Empties för April nu ändå, rather late than never som man säger! Denna gång är det endast sminkprodukter som jag har använt upp, vissa av dessa grejer har jag hittat i någon låda och upptäckt att jag redan använt upp dem (Host Star wars mascaran host).
 
1. Idun Minerals Mineral Foundation är en av mina absoluta favoritfoundations och nu har jag använt upp min sista backup, gråter floder! Jag använder mest denna till höst och vinter så när sommaren är över har jag tänkt att köpa en ny. Minus för stor omständig förpackning, plus för allt annat.
2. The Body Shop Vitamin C Glow Enhancer var inte riktigt min grej, det är en orange lättflytande produkt som jag personligen har använt som en primer. Jag upplevde ingen skillnad när jag använde denna och absolut inget förbättrat glow. Köper inte igen.
3. Mac Zoom Fast Black Lash fick jag som prov när jag gjorde en beställning hos Mac, tyckte borste, hållbarhet och svärta var riktigt bra och skulle definitivt kunna tänka mig en full-size när jag har testat mig igenom min gigantiska backlog på mascaror som jag har på lager just nu.
4. Lush Sugar Plum Fairy Lip tint är ett lätt färgat läppbalsam med en mjuk bärig ton. Perfekt om man vill ha något återfuktande och samtidigt en hint av färg. Trots att det "bara" är ett läppbalsam kunde man faktiskt bygga upp färgen en hel del. Har haft min i handväskan och använt till vardags, skulle definitivt kunna tänka mig denna igen!
5. Idun Minerals Magna Mascara älskade och hatade jag samtidigt. Å ena sidan fick jag fin svärta och mycket volym, och borsten var riktigt bra. Å andra sidan så fällde den och jag upplevde att jag hade små mascarabitar runt ansiktet ungefär halvvägs igenom dagen. Någon annan som upplevt samma? Hade hållbarheten varit bättre hade detta varit en storfavorit, men då jag tycker det är obehagligt att helt plötsligt få en mascarabit i ögat så använde jag inte upp denna utan den fick åka ut efter två veckors försök. 
6. E.L.F Liquid Eyeliner i nyansen Stardust var en jätterolig multifärgad glitter-liner som jag ofta har använt till lite festligare sminkningar. Bra, billig och hållbar! Länge sedan jag har testat något nytt från E.L.F. nu, känns som att jag knappt vet vad dom har sysslat med de senaste åren. Denna skulle jag absolut kunna tänka mig igen om den fortfarande finns i sortimentet!
7. Max Factor False Lash Effect (Star Wars edition) var en limited edition-version i samarbete med Star Wars. Mascaran har jag testat sedan tidigare och är väldigt förtjust, jag upplever att jag får både volym och längd samtidigt som den är hållbar och sitter bra hela dagen. Nu har denna legat i min låda helt slutanvänd i typ över ett år för att samlaren i mig gillar att det står Star Wars på mitt smink men någon måtta får det vara, nu ryker den ut! 
8. Tarte Shape Tape i nyansen Fair Neutral köpte min svägerska med sig från USA. Nu är det ju så typiskt att jag har förälskat mig i denna concealer när jag inte kan få tag på den här i Danmark. Gråter floder! Sjukt bra täckning, hållbarhet och färgen passade mig perfekt. Någon som vet ett ställe som man relativt enkelt kan få tag på denna från här i skandinavien? Call me!
9. Mac Pro Longwear Waterproof Brow Set i nyansen Quiet Brunette är en färgad bryngele som jag har använt dagligen i flera månader. Jag har rätt mycket bryn så för mig ger denna slags produkter en väldigt naturlig definition utan att jag behöver sitta och fiffla i flera minuter med mina bryn på morgonen. Love this! 
10. Maybelline Color Tattoo i nyansen On and On Bronze är det liiite kvar på kanterna i, men den är så ihoptorkad efter år av användning så nu är det tid att den ryker. Riktigt bra hållbar vardagsnyans om man vill ha en "one-and-done" produkt, skulle definitivt köpa denna igen men ska precis som med mascara igenom mitt lager av krämskuggor först innan jag investerar i nytt!
 
Vad har ni använt upp på sista tiden?
 

Kommentarer:

1 Wysteriia:

Åh Tarte Shape Tape är jag supersugen på att testa om det är den jag tror? Ser ut som det på förpackningen, har självklart glömt namnet. Sett denna hos Therese Lindgren och någon annan youtuber jag glömt vem det var...så den borde ju finnas o få tag på här? Eller från UK kanske?

Svar: Det finns några brittiska shoppar som skickar till sverige men dom har inte hela nyansutbudet så jag kan inte få tag på min nyans! :( Den är grym!
Anna

Kommentera här: