Mac - Lunar New Year (2018)

Det är inte alltid jag blir jättepepp över vårkollektioner. Det är oftast pasteller overload med klyschiga namn som har något med ägg eller påsk att göra. Däremot blev jag sjukt nyfiken på Mac's "Lunar New Year" kollektion vars förpackningar ser ut som små håriga persikor med sin rosa och mjukt gula gradient. 
 
Kollektionen innehåller inte jättemånga produkter men både produkter och förpackningar ser riktigt fina ut. I kollektionen finner vi en ögonskuggepalett, en rouge-duo samt lite läppstift (Alla med samma förpackningar). Bland läppstiften finner vi för det mesta persikotoner men även lite nyanser som drar mer åt mjukt rosa som t.ex. To Luck! eller Pure Happiness. Den produkt som jag är allra mest nyfiken på är rouge-duon med nyanserna Love Token (rosa) och Long Life & Happiness (Persika). Kombinationen ser ut som en väldigt användbar duo för min hudton och jag tror att den skulle passa många.
 
Praktisk information
Läppstiften kostar 195 kr, rougeduon kostar 295 kr och paletten kostar 435 kr. Kollektionen släpps 8:e Februari på Mac Pro Stockholm, Mac Mall of Scandinavia samt på nätet. Kollektionen är Limited Edition. 
 
 
 

Kommentera här: