L'Oreal Lip Paints + Infallible Lip liners

L'Oreal har släppt massor av nya nyanser av Lip Paints i både en matt variant (Som jag inte tyckte var så matt) samt en "Lacquer" variant som ska vara en mycket glossigare variant. Det har även kommit ett helt gäng ny läppennor som jag har blivit väldigt förtjust i. Vissa av namnen på dessa produkter ger mig cringe-rysningar (Nude on fleek, brrrrr) men jag överlever. 
 
Lip Paints (Ca. 99 kr)
Lip Paints i "Matte" varianten trodde jag skulle vara mycket mattare och att de skulle torka in mer, dessa ger lite mindre glans än Lacquer-varianterna men har fortfarande en uppenbar glans vilket gör att jag inte helt förstår mig på produkten. Nyanserna är riktigt fina dock, min favorit är "Matte" Lip Paint i färgen Nude-ist som är lite taupegrå och matchar perfekt med läppennan med samma namn. Lacquer varianterna har riktigt härliga nyanser, speciellt blå "Bye, Felicia" vars namn jag älskar! 
 
För min del har dessa produkter inte riktigt en plats i min rutin då jag väldigt sällan använder mig av väldigt pigmenterade läppglans, vilket är typ precis vad detta är. Det är för omständigt till vardags då ett mattare läppstift sitter bättre och inte klistrar ihop med mitt hår om det skulle råka flyga förbi läpparna. Nude-ist kan jag dock ta mig tiden att applicera ihop med pennan då jag tycker att nyansen är unik och döläcker!
 
Infallible Lip Liners (Ca. 79 kr)
Budgetvänliga läppennor är en av de produkter jag ständigt är på jakt efter, en bra, lättapplicerad och hållbar penna i en passande nyanse blir alltid välanvänt här hemma oavsett om det är för att bära på egen hand, under läppstift eller för att bättra på under dagen. 
 
Jag blev positivt överraskad över L'Oreals nya pennor då jag upplever dem som väldigt lätthanterade samtidigt som de är väldigt hållbara. Färgutbudet är bra och kommer dessutom med en highlighterpenna som man kan använda för att highlighta amorbågen om man vill (nyansen passar dock inte mig så bra tyvärr då den är väldigt guldig). Bra budgetvänlig penna! Hade önskat att dessa var uppskruvbara istället för vässbara men det är petitesser!
Lip Paints: Bye, Felicia, Dracula Blood, Off-White, Nude on fleek, Babe-in, Nude-Ist. Lip Liner: Highlight on point, Gone with the nude, Darling Pink, Fuchsia wars, Red Fiction, Dark River, Hollywood beige, Apocalypse red, Nude-ist.
Lip Paints: Bye, Felicia, Dracula Blood, Off-White, Nude on fleek, Babe-in, Nude-Ist. Lip Liner: Highlight on point, Gone with the nude, Darling Pink, Fuchsia wars, Red Fiction, Dark River, Hollywood beige, Apocalypse red, Nude-ist.

Kommentarer:

1 Maria :

Jag gillar märket men för mej är färgerna lite svåra. Tror inte jag skulle passa så bra i dom. Kram.

Kommentera här: