Depend - Once upon a time (O2, vår 2018)

Till vår 2018 släpper Depend en minikollektion vid namnet Once Upon a Time med åtta små O2-lack. I pressinformationen skriver Depend om en förtrollad värld med älvor och enhörningar och jag tycker att det är en fin tanke. Saknar dock lite holografiskt glitter eller ett linjärt regnbågslack (MORE HOLO PLEASE!) men jag är ju av åsikten av att det borde finnas holografiska lack i varje kollektion.
 
I kollektionen finner vi fyra krämlack, en mjuk beige nyans, en rosa, en mer persikotonad nyans samt ett dammigt mörkt mintblått lack. De övriga fyra lacken är glitterlack där ett är grått, två är 99 identiska (Rosaröda) och ett är blått. De två rödrosa glitterlacken satt jag och närstuderade i säkert fem minuter för att jag var övertygad om att det hade kommit två av samma lack och att det ena var felmärkt men i pressinfon så finns det två röda glitterlack så jag utgår från att det bara är två lack som är typ identiska. Det är meningen att man ska kunna para ihop lacken med ett krämlack (Så det beiga krämlacket med det grå glitterlacket etc etc.) och den tanken är jag helt med på. 
 
Glitterlacken har en färgad bas men det krävs en del lager för att det ska bli helt täckande. Nedan har jag swatchat alla lack med två lager. Min favorit är det blå glitterlacket som pyntar mina fingrar just nu!
 
Praktisk information:
Depend Once upon a time är Limited Edition och släpptes under vecka 8 (Denna vecka). Lacken kostar 29 kr/stk och kan köpas hos t.ex. Kicks eller Åhléns. 
Be my Sleeping Beauty, Buy me a Unicorn, Pretty Pink princess, Fairy Fun, Stardust Melody, Miss TinkerBell, Cinderella Glow, Mermaid Kiss. 
Be my Sleeping Beauty, Buy me a Unicorn, Pretty Pink princess, Fairy Fun, Stardust Melody, Miss TinkerBell, Cinderella Glow, Mermaid Kiss. 

Kommentera här: