10 Tomma - Januari 2018

 
Dags att städa upp i "Empties"-lådan och göra plats för nya roliga produkter i hyllorna! Denna månad har jag använt upp ett helt gäng produkter (Och så hittade jag en tom solkrämsspray i en låda) så här kommer ett par minirecensioner!
 
  1. REN Glycolactic Radiance Renewal mask har jag haft ett par stycken av, den är riktigt härlig till att fräscha upp huden innan en utekväll eller bara när man känner sig glåmig. Priset är lite väl saftigt men jag tycker att den räcker länge och ger ett bra resultat så denna kan jag definitivt föreställa mig att jag köper igen.
  2. Lush Wash Behind your ears shower gel var en mystisk och knallorange duschkräm som jag fortfarande inte riktigt vet vad jag tycker om. Den doftar av rosor, andra blommor och... morot. Jag är inget jättefan av varken ros eller morot i denna slags produkter men jag kan ju inte ha ogillat den så pass mycket eftersom jag använde upp den. Inget jag köper igen, men det var en spännande annorlunda doft. 
  3. Mac Haute & Naughty waterproof lash har jag visst aldrig recenserat på bloggen. Den användes flitigt under sommaren då det är en vattenfast mascara och jag endast använder vattenfasta ditton under just sommaren där man badar och svettas mer än normalt. Fin svärta, bra hållbarhet och trots att den var vattenfast så var en relativt enkel att ta av.
  4. L'Oreal Lumi Pure Light primer har jag använt som en krämhighlighter, men nu med ca halvdelen kvar i tuben så har den blivit för gammal så nu ryker den i soptunnan. Den var helt okej, har dock andra flytande highlighters som jag tycker fungerar bättre så jag köper inte denna igen. 
  5. Garnier Ombre Solaire med SPF30 använde jag flitigt i somras och tyckte både att den var lättapplicerad och inte lika klistrig som många andra solskydd. Köper gärna igen. 
  6. Mac Lashes nummer 7 är en av mina favoritstyles när det kommer till fransar. Har haft flera av dessa och kommer säkert att köpa dessa igen när jag har varit igenom alla andra fransar jag har liggandes! 
  7. The Body Shop Body Lotion i min favoritdoft Sweet Lemon finns inte att köpa mer och har utgått, men jag gillar hur lätt denna kräm är och hur snabbt den sjunker in i huden. Love it!
  8. Depends Dip In Nagellacksremover "Snabb/doftfri" är en helt standard pullburk som fungerade rätt bra. Jag tycker att depends burkar är lite höga, så det är inte lika enkelt att få ner fingret i dessa som vissa lite lägre och knubbigare burkar. Tyckte dock den fungerade bra och var billig!
  9. Mac Bold and Bad lash tror jag inte heller jag har recenserat på bloggen, det är en av Mac's nyare mascaror som kommer med en vanlig mascaraborste och om man skruvar upp det lilla röda locket så kommer det en minimascara ut som man kan använda till underfransarna. Ger inte lika maffiga fransar som namnet antyder, men jag använde upp hela tuben till vardags så dålig var den inte.
  10. Isadora Brow Styler har jag varit igenom flera tuber av i flera olika omgångar (Både genomskinliga och färgade). Den absolut enklaste produkten för mig att sminka brynen med på morgonen då jag har rätt mycket bryn, utan särskilt mycket pigment. Like it alot!

Kommentarer:

1 Maria :

Du ska veta jag tycker din blogg är jättebra. Älskar smink. Kram.

Svar: Tack Maria vad är du snäll <3
Anna

Kommentera här: