Isadora - Bare & Beautiful (2018)

En av Isadoras vårkollektioner heter Bare & Beautiful och innehåller bara produkter till naglar och läppar. Färgskalan är väldigt mjuk, romantisk och neutral med rosa, beige, brun och lila nyanser så det är inget för personen som crejvar FÄRG. 
 
Kollektionen innehåller 9 nagellack varav 6 nyanser är nya. Här är det pastell-overload med alla möjliga mjölkiga mjäkiga rosa nyanser men så finner vi även snyggningar som grålila Graphic Grey som har blivit en av mina nya favoriter (Har redan haft det på naglarna i två omgångar). I övrigt är det ingen av nyanserna som jag tycker skriker mitt namn, men mitt motto i livet är ju att allt kan fungera så länge man lägger glitter ovanpå det så det får gälla även här. Graphic Grey tycker jag dock att ni ska kika närmare på! Hållbarhet och borste är bra som vanligt, nyanserna är bara inte my cup of tea. 
 
Bland läppstiften tyckte jag dock att det fanns mer intressant än bland nagellacken. De matta stiften är jag väldigt förtjust i, speciellt denna slags nyanser som fungerar till vardags och är enkla att bära Jag brukar normalt inte vara särskilt förtjust i jätteglossiga läppar, men Twist-up gloss stick är mer som ett färgat läppbalsam så även dessa blir flitigt använda. Riktigt härliga vardagsnyanser för de som vill ha något simpelt! De glossiga stiften håller inte jättelänge på läpparna (två-tre timmar typ) men de försvinner till gengäld på ett smickrande sätt. De matta håller längre (fyra-fem timmar) men försvinner inte på ett lika snyggt sätt.
 
Praktisk information: 
Isadora Wonder Nail nagellack kostar 79 kr/stk. Twist-up gloss stick och Twist-up Matt Lips kostar 129 kr/stk. Bare & Beautiful släpptes i butik under vecka 6.
110 Milkshake, 580 Lavender Lush, 581 Pearl Girl, 582 Rose Petal, 583 Hazelnut, 584 Graphic Grey, 596 Bare 'n Beautiful, 634 Nude Skin & 788 Belle Beige. 
110 Milkshake, 580 Lavender Lush, 581 Pearl Girl, 582 Rose Petal, 583 Hazelnut, 584 Graphic Grey, 596 Bare 'n Beautiful, 634 Nude Skin & 788 Belle Beige. 
48 Bare Beauty, 72 Rose Rebel, 73 Haute Chocolate, 58 Bare Belle & 59 Boho Beige.
48 Bare Beauty, 72 Rose Rebel, 73 Haute Chocolate, 58 Bare Belle & 59 Boho Beige.

Depend - Once upon a time (O2, vår 2018)

Till vår 2018 släpper Depend en minikollektion vid namnet Once Upon a Time med åtta små O2-lack. I pressinformationen skriver Depend om en förtrollad värld med älvor och enhörningar och jag tycker att det är en fin tanke. Saknar dock lite holografiskt glitter eller ett linjärt regnbågslack (MORE HOLO PLEASE!) men jag är ju av åsikten av att det borde finnas holografiska lack i varje kollektion.
 
I kollektionen finner vi fyra krämlack, en mjuk beige nyans, en rosa, en mer persikotonad nyans samt ett dammigt mörkt mintblått lack. De övriga fyra lacken är glitterlack där ett är grått, två är 99 identiska (Rosaröda) och ett är blått. De två rödrosa glitterlacken satt jag och närstuderade i säkert fem minuter för att jag var övertygad om att det hade kommit två av samma lack och att det ena var felmärkt men i pressinfon så finns det två röda glitterlack så jag utgår från att det bara är två lack som är typ identiska. Det är meningen att man ska kunna para ihop lacken med ett krämlack (Så det beiga krämlacket med det grå glitterlacket etc etc.) och den tanken är jag helt med på. 
 
Glitterlacken har en färgad bas men det krävs en del lager för att det ska bli helt täckande. Nedan har jag swatchat alla lack med två lager. Min favorit är det blå glitterlacket som pyntar mina fingrar just nu!
 
Praktisk information:
Depend Once upon a time är Limited Edition och släpptes under vecka 8 (Denna vecka). Lacken kostar 29 kr/stk och kan köpas hos t.ex. Kicks eller Åhléns. 
Be my Sleeping Beauty, Buy me a Unicorn, Pretty Pink princess, Fairy Fun, Stardust Melody, Miss TinkerBell, Cinderella Glow, Mermaid Kiss. 
Be my Sleeping Beauty, Buy me a Unicorn, Pretty Pink princess, Fairy Fun, Stardust Melody, Miss TinkerBell, Cinderella Glow, Mermaid Kiss. 

L'Oreal Lip Paints + Infallible Lip liners

L'Oreal har släppt massor av nya nyanser av Lip Paints i både en matt variant (Som jag inte tyckte var så matt) samt en "Lacquer" variant som ska vara en mycket glossigare variant. Det har även kommit ett helt gäng ny läppennor som jag har blivit väldigt förtjust i. Vissa av namnen på dessa produkter ger mig cringe-rysningar (Nude on fleek, brrrrr) men jag överlever. 
 
Lip Paints (Ca. 99 kr)
Lip Paints i "Matte" varianten trodde jag skulle vara mycket mattare och att de skulle torka in mer, dessa ger lite mindre glans än Lacquer-varianterna men har fortfarande en uppenbar glans vilket gör att jag inte helt förstår mig på produkten. Nyanserna är riktigt fina dock, min favorit är "Matte" Lip Paint i färgen Nude-ist som är lite taupegrå och matchar perfekt med läppennan med samma namn. Lacquer varianterna har riktigt härliga nyanser, speciellt blå "Bye, Felicia" vars namn jag älskar! 
 
För min del har dessa produkter inte riktigt en plats i min rutin då jag väldigt sällan använder mig av väldigt pigmenterade läppglans, vilket är typ precis vad detta är. Det är för omständigt till vardags då ett mattare läppstift sitter bättre och inte klistrar ihop med mitt hår om det skulle råka flyga förbi läpparna. Nude-ist kan jag dock ta mig tiden att applicera ihop med pennan då jag tycker att nyansen är unik och döläcker!
 
Infallible Lip Liners (Ca. 79 kr)
Budgetvänliga läppennor är en av de produkter jag ständigt är på jakt efter, en bra, lättapplicerad och hållbar penna i en passande nyanse blir alltid välanvänt här hemma oavsett om det är för att bära på egen hand, under läppstift eller för att bättra på under dagen. 
 
Jag blev positivt överraskad över L'Oreals nya pennor då jag upplever dem som väldigt lätthanterade samtidigt som de är väldigt hållbara. Färgutbudet är bra och kommer dessutom med en highlighterpenna som man kan använda för att highlighta amorbågen om man vill (nyansen passar dock inte mig så bra tyvärr då den är väldigt guldig). Bra budgetvänlig penna! Hade önskat att dessa var uppskruvbara istället för vässbara men det är petitesser!
Lip Paints: Bye, Felicia, Dracula Blood, Off-White, Nude on fleek, Babe-in, Nude-Ist. Lip Liner: Highlight on point, Gone with the nude, Darling Pink, Fuchsia wars, Red Fiction, Dark River, Hollywood beige, Apocalypse red, Nude-ist.
Lip Paints: Bye, Felicia, Dracula Blood, Off-White, Nude on fleek, Babe-in, Nude-Ist. Lip Liner: Highlight on point, Gone with the nude, Darling Pink, Fuchsia wars, Red Fiction, Dark River, Hollywood beige, Apocalypse red, Nude-ist.