Kokospersika med Apoliva Eco (Yum)

Såhär till vår och sommar har Apoteket lanserat tre nya produkter i deras Apoliva Eco-serie. De tre produkterna är inom hudvårdskategorin och har samtliga en helt gudomlig doft av persika och kokos. Nu är jag inte och kommer aldrig att bli ett stort fan av kokos på egen hand, men kokosen ihop med persikan gör mig lite knäsvag och ger sommarvibbar deluxe. 
 
I serien finner vi:
- Kroppsolja (149 kr/150 ml): Härligt återfuktande till torr hud, tycker att den är riktigt bra till t.ex. benen och armarna som kan bli lite torrfnasiga såhär efter vintern. 
- Duschgel (99 kr/200 ml): En relativt standard duschgel med en härlig doft, inget totalt överväldigande men jag är som sagt väldigt förtjust i doften.
- Bodylotion (129 kr/200 ml): Denna var mycket tjockare i konsistensen än jag är van till med bodylotions med denna slags pumpförpackning, den är nästan som en hybrid mellan ett body butter och en lotion. Ger massor av fukt men känns inte överdrivet kladdig. 
 
Plus i kanten för att alla produkter kommer med pump (Hygieniskt och lättare att dosera tycker jag!). Min favorit är kroppsoljan som återfuktar utan att kladda och är riktigt dryg. Använder den dock inte över hela kroppen utan doserar ut den där jag är som torrast!
 
Finns att köpas hos Apoteket. 

Kommentera här: