Isadora - Liquid Matt/Metallic Lips (Vår 2018)

Till våren utökar Isadora sina flytande läppstift med sju nya metalliska nyanser samt fem nya matta ditton. Bägge varianter kostar 129 kr/stk. Jag är i förväg väldigt förtjust i Isadoras metalliska flytande läppstift så jag var väldigt nyfiken på de nyare varianterna. Vissa av dem är antingen väldigt glittriga eller lite för skira för att jag vill använda dem ensamma, men jag har använt dem för att toppa andra flytande läppstift för lite extra oomph.
 
Glow Getter är vääääldigt glittrig, så om man inte gillar glitter så ska man undgå denna. Jag applicerade lite ovanpå en av de matta läppstiften och det blev så tjusigt! De två produkterna jag var allra mest intresserad av att testa var Vibrant Violet och Electric Blue, dessa var dock väldigt skira och kräver 2-3 lager för att bli fullt täckande. Jag har istället valt att lägga dessa ovanpå några av mina andra mer täckande läppstift som t.ex. Cotton från Nabla cosmetics. 
 
De matta nyanserna är fina men lite safe, jag hade önskat att man slängde in något roligare i mixen: Varför inte en mörk lila eller en snygg blå nyans? Dessa sitter bra på läpparna och har rikligt med pigment, jag har egentligen inte något att klaga på utöver att jag efter x antal timmar kan tycka att mina läppar börjar kännas torra. 
 
Praktisk information:
Isadora Liquid Matt/Metallic Lips kostar 129 kr och finns ute i butik nu hos t.ex. Kicks, etc. 
 

Kommentarer:

1 Maria :

Så dom sitter kvar länge? Tyckte rasberry var fin. Mvh Maria.

Svar: Hej Maria! De sitter kvar länge men det gäller att man lägger ett tunnt lager för att se till att de håller ännu längre. Tycker dock ofta att om man lägger för tjocka eller för många lager av ett flytande läppstift så kan de börja krackelera.
Anna

Kommentera här: