Depend - Life of Venice (7Day Vår/Sommar 2018)

Sommar vare här! Jag är ofta väldigt förtjust i vår och sommarkollektionen då hela min kropp crejvar solsken och färg efter långa tråkiga regniga danska vintrar. Detta är nog en av mina topp 5 favoritkollektionen från Depend, varje färg känns som att den passar in i kollektionen då dom hör hemma i samma "knalliga" kategori men ändå är så pass olika. 
 
Kollektionen heter "Life of Venice" och innehåller åtta knalliga färgglada nagellack i 7-day-serien. Jag skulle inte kalla dessa neoner, vissa av dem torkar halvmatt men inte lika snabbt eller lika matt som en "äkta" neon. Tycker dock att både torktid och applicering var riktigt bra! På swatchbrickan har jag applicerat två lager lack av samtliga lack och tyckte att det täckte riktigt bra. Jag har även testat tre av lacken på naglarna och upplevde att de betedde sig på samma sätt. Jag kan faktiskt för en gångs skull inte bestämma mig för en favorit utan har planer om att byta hejvilt tills mina färgcrejvingar har lugnat ner sig (Ses om 100 år då..). 
 
Praktisk information:
Depend 7-day Life of Venice är Limited Edition har släppdatum vecka 16 och kan köpas hos t.ex. Ica, Kicks och Åhléns för 39 kr/stk. 
Gone to the Beach, Palm Tree Shake, Boardwalk Blues, Pink Lemonade, Hello Sunshine, Blue Paradise, Born to Surf, Next to Santa Monica
Gone to the Beach, Palm Tree Shake, Boardwalk Blues, Pink Lemonade, Hello Sunshine, Blue Paradise, Born to Surf, Next to Santa Monica
Gone to the Beach, Palm Tree Shake, Boardwalk Blues, Pink Lemonade, Hello Sunshine, Blue Paradise, Born to Surf, Next to Santa Monica

Kokospersika med Apoliva Eco (Yum)

Såhär till vår och sommar har Apoteket lanserat tre nya produkter i deras Apoliva Eco-serie. De tre produkterna är inom hudvårdskategorin och har samtliga en helt gudomlig doft av persika och kokos. Nu är jag inte och kommer aldrig att bli ett stort fan av kokos på egen hand, men kokosen ihop med persikan gör mig lite knäsvag och ger sommarvibbar deluxe. 
 
I serien finner vi:
- Kroppsolja (149 kr/150 ml): Härligt återfuktande till torr hud, tycker att den är riktigt bra till t.ex. benen och armarna som kan bli lite torrfnasiga såhär efter vintern. 
- Duschgel (99 kr/200 ml): En relativt standard duschgel med en härlig doft, inget totalt överväldigande men jag är som sagt väldigt förtjust i doften.
- Bodylotion (129 kr/200 ml): Denna var mycket tjockare i konsistensen än jag är van till med bodylotions med denna slags pumpförpackning, den är nästan som en hybrid mellan ett body butter och en lotion. Ger massor av fukt men känns inte överdrivet kladdig. 
 
Plus i kanten för att alla produkter kommer med pump (Hygieniskt och lättare att dosera tycker jag!). Min favorit är kroppsoljan som återfuktar utan att kladda och är riktigt dryg. Använder den dock inte över hela kroppen utan doserar ut den där jag är som torrast!
 
Finns att köpas hos Apoteket. 

Isadora - Liquid Matt/Metallic Lips (Vår 2018)

Till våren utökar Isadora sina flytande läppstift med sju nya metalliska nyanser samt fem nya matta ditton. Bägge varianter kostar 129 kr/stk. Jag är i förväg väldigt förtjust i Isadoras metalliska flytande läppstift så jag var väldigt nyfiken på de nyare varianterna. Vissa av dem är antingen väldigt glittriga eller lite för skira för att jag vill använda dem ensamma, men jag har använt dem för att toppa andra flytande läppstift för lite extra oomph.
 
Glow Getter är vääääldigt glittrig, så om man inte gillar glitter så ska man undgå denna. Jag applicerade lite ovanpå en av de matta läppstiften och det blev så tjusigt! De två produkterna jag var allra mest intresserad av att testa var Vibrant Violet och Electric Blue, dessa var dock väldigt skira och kräver 2-3 lager för att bli fullt täckande. Jag har istället valt att lägga dessa ovanpå några av mina andra mer täckande läppstift som t.ex. Cotton från Nabla cosmetics. 
 
De matta nyanserna är fina men lite safe, jag hade önskat att man slängde in något roligare i mixen: Varför inte en mörk lila eller en snygg blå nyans? Dessa sitter bra på läpparna och har rikligt med pigment, jag har egentligen inte något att klaga på utöver att jag efter x antal timmar kan tycka att mina läppar börjar kännas torra. 
 
Praktisk information:
Isadora Liquid Matt/Metallic Lips kostar 129 kr och finns ute i butik nu hos t.ex. Kicks, etc.