Isadora - Liquid Matt/Metallic Lips (Vår 2018)

Till våren utökar Isadora sina flytande läppstift med sju nya metalliska nyanser samt fem nya matta ditton. Bägge varianter kostar 129 kr/stk. Jag är i förväg väldigt förtjust i Isadoras metalliska flytande läppstift så jag var väldigt nyfiken på de nyare varianterna. Vissa av dem är antingen väldigt glittriga eller lite för skira för att jag vill använda dem ensamma, men jag har använt dem för att toppa andra flytande läppstift för lite extra oomph.
 
Glow Getter är vääääldigt glittrig, så om man inte gillar glitter så ska man undgå denna. Jag applicerade lite ovanpå en av de matta läppstiften och det blev så tjusigt! De två produkterna jag var allra mest intresserad av att testa var Vibrant Violet och Electric Blue, dessa var dock väldigt skira och kräver 2-3 lager för att bli fullt täckande. Jag har istället valt att lägga dessa ovanpå några av mina andra mer täckande läppstift som t.ex. Cotton från Nabla cosmetics. 
 
De matta nyanserna är fina men lite safe, jag hade önskat att man slängde in något roligare i mixen: Varför inte en mörk lila eller en snygg blå nyans? Dessa sitter bra på läpparna och har rikligt med pigment, jag har egentligen inte något att klaga på utöver att jag efter x antal timmar kan tycka att mina läppar börjar kännas torra. 
 
Praktisk information:
Isadora Liquid Matt/Metallic Lips kostar 129 kr och finns ute i butik nu hos t.ex. Kicks, etc. 
 

Mjuka rosa borstar från Wet n Wild

Jag håller på att testa mig igenom ett helt lass med produkter från budgetvänliga märket Wet N Wild och blev lite smått förälskad i dessa vita och rosa borstar. Utöver att dom är supersöta så är dom faktiskt också riktigt mjuka och lätta att använda. Jag har testat tre av borstarna (Foundation samt två mindre till ögonen) och gillar alla tre men är mest förtjust i den lilla detaljborsten till ögonen. Det ska tydligen finnas ett gäng andra borstar också (17 styck för att vaa helt exakt, bl.a. en puderborste som ser megamysig ut) men jag har lite problematik med att hitta dessa på nätet.
 
Borstarna är gjorda av syntetiska strån (Som jag tycker är väldigt enkla att tvätta) och handtagen har en fördjupning så att de är enklare att greppa. Borstarna har en bra stuns och rikligt med borststrån så att man får mer kontroll, borstar som inte har stuns och väldigt få borststrån kan ibland motarbeta det jag försöker åstadkomma. I överlag tycker jag att detta är superbra borstar för prisklassen!
 
Praktisk information:
Den webshop som jag kunde hitta dessa hos var Lyko där de kostar 49-69 kr/stk.