Nabla Cosmetics – Holiday collection 2017 (Del 1)

Nabla har just släppt sin holiday collection så jag ville visa er godbitarna nu när det på riktigt börjar bli jul och julfestsäsongen går igång på allvar. Det var rätt många produkter i kollektionen så för att ni inte ska få information-overload har jag delat upp det i två inlägg. I detta inlägg ska vi kika på deras Dazzle Liners (Som jag i förvägen är väldigt förtjust i) samt de flytande läppstiften.

Dazzle Liner (kostar ca 12 euro) kommer i tre nya nyanser, en maffig vinröd, en lite rosig guld samt en stålgrå (Alla med metallisk finish). Den röda är helt klart min favorit och kommer bli välanvänd under de kommande vinterfesterna (Och kanske till jul med en guldig sminkning och röda läppar?). Dazzle liners har en tunn borste och formulan är medium täckande men lätt att bygga upp. Torkar ner och sitter därefter som berget.

Dreamy Matte/Metal Liquid Lipsticks (kostar ca 15 euro) kommer i sex nya nyanser varav fem är matta och en är metallic (Metallicnyansen är TO DIE FOR!). Formulan har extremt hög täckning och jag tycker att det är absolut enklast att applicera en lipliner under och så det flytande läppstiftet ovanpå. Inte för att det saknar täckning eller är svårapplicerat, men för att jag tycker att det blir snyggast och skarpast så jämfört med att få ett flytande läppstift med så pass hög täckning till att ligga precis där man vill.

Tycker i övrigt både att formula och hållbarhet är helt på topp, och om man är sugen på något riktigt juligt så är det Silk Road man ska gå efter. Om man är sugen på något lite mer annorlunda så kan man kika närmare på grålila Anarchy som känns helt unik.

Praktisk information:

Nabla holiday collection är Limited Edition och finns på Nablas hemsida. I nästa inlägg tänker jag visa er Nablas nya Lip Kits som också är jättesnygga, stay tuned!

Dazzle Liners (11,90 Euro): Cruel Jewel, Comet & Industrial

Dazzle Liners (11,90 Euro): Cruel Jewel, Comet & Industrial
Dazzle Liners (11,90 Euro): Cruel Jewel, Comet & Industrial
Nabla Dreamy Matte/Metal Liquid Lipsticks: Noblesse Oblige, Anarchy, Zen, Silk Road, Broadway & Ritual
Nabla Dreamy Matte/Metal Liquid Lipsticks: Noblesse Oblige, Anarchy, Zen, Silk Road, Broadway & Ritual

Kommentera här: