Mac – Elle Belle Lipstick (Snow Ball Holiday 2017)

Dags får årets julkollektioner att börja trilla in i butikerna! Mac’s julkollektion heter Snow Ball och består som vanligt av både en kollektion med enstaka produkter och gåvor med olika kit (Miniläppstift, små borstar etc.). Från kollektionen med de vanliga produkterna har jag läppstiftet Elle Belle att visa er (Det kan omöjligen bara vara jag som börjar sjunga Elle belle bi?). Nåväl, läppstiftet beskrivs som en “Deep red” med Amplified formula. Amplified brukar vara välpigmenterade och krämiga och det stämmer bra på detta läppstift.

Elle Belle sitter bra på egen hand i ungefär fem timmar och snäppet mer (Ungefär sex timmar) ovanpå en matchande läppenna. Sjukt snyggt matchat med guldig eller bronzig ögonskugga (Eller rött glitter!) men är väldigt klassisk och passar ihop med det mesta. För övrigt, den här förpackningen är så SJUKT SNYGG att jag nästan smäller av. Det ser ut som frost ovanpå blank guld.. så lyxigt och glammigt.

Praktisk information:

Mac Snow Ball finns ute i butik och på nätet nu och är som jag har förstått det Limited Edition. Läppstiften kostar 195 kr.

Mac Elle Belle (Amplified) 

Mac Elle Belle (Amplified) 

Mac Elle Belle (Amplified) 

Betty Boop Red, Russian Red, Elle Belle, Rebel & Absolute Power

Kommentera här: