Isadora jul 2017 (Holiday Divine)

Årets jul/nyårskollektion från Isadora heter Holiday Divine och innehåller produkter med de vackra guldiga förpackningarna som Isadora brukar använda till just julkollektionerna. Kollektionen innehåller bl.a. den nya läpp-produkten Liquid Lip Chrome som är ett slags metalliskt flytande läppstift, glittereyeliners och andra härliga glitziga produkter. Jag tycker att kollektionen innehåller många fina produkter, oavsett om man bara vill ha en simpel glittereyliner eller en ny läppfärg till julfesten så kan man hitta något fint.

Liquid Lip Chrome var produkten jag var allra mest nyfiken på, och då jag fortfarande håller på att hårdtesta dessa så kan jag inte ge er en helt färdig recension ännu. Dessa ger en rätt “glossig” finish och själva formulan är väldigt krämig och “fluffig”(Nästan lite mousse-aktig). Täckningen var bra på samtliga! En lite mer ingående recension kommer på dessa för er som är nyfikna på hållbarhet etc.

Nagellacken känns som klassiska festnyanser, en rödlila med överväldigande lilablå bas, ett lila med skimmer samt ett jättefint glittrigt lack som jag vet med mig att jag har testat förut. Paletten är riktigt fin men det är inget extraordinärt med den. Den innehåller fina neutrala/rosiga skuggor som jag tycker känns mer vardag än julfest. Smaken är som baken!

Praktisk information:

Isadora Holiday Divine finns ute i butik nu eller hos t.ex. Kicks där man just nu får en gåva på köpet. Kollektionen är limited edition.

Liquid lip chrome (129 kr): Pink Diamond, Ruby Red, Glamour Wine & Dark Decadence. Lip desire sculpting (139 kr): Divine Red.

Glitter liner (119 kr): Silver Sparkles & Gold Sparkles.

Liquid lip chrome (129 kr): Pink Diamond, Ruby Red, Glamour Wine & Dark Decadence. Lip desire sculpting (139 kr): Divine Red. Glitter liner (119 kr): Silver Sparkles & Gold Sparkles.

Eye shadow palette (189 kr): Divine Eyes.

Eye shadow palette (189 kr): Divine Eyes.

Wonder nail (79 kr): Vintage Wine, Velvet de luxe & Jet Setter.

Wonder nail (79 kr): Vintage Wine, Velvet de luxe & Jet Setter.


Kommentera här: