Essie & Sofi Fahrman

Essie skickade en liten låda med lite information om ett samarbete med Sofi Fahrman (Som jag var tvungen att kolla upp vem sjutton det var, hej jag har bott i Danmark i snart 10 år..). Sofi har i samarbete med Essie tagit fram ett kit med Sofi’s sex favoriter från Essie. Vid första anblick tycker jag att det silvriga lacket är sjukt roligt (För de dagar man känner sig som en robot) men vid andra anblick så tycker jag att hon kunde ha varierat sig lite i valen iallafall (Det känns lite… tråkigt. Är det bara mig?).

Jag är väldigt förtjust i Essie och deras lack. Jag gillar både formula och borste, men helt ärligt så är det allt annat än rosa, beige, röd och nude som jag räcker mig efter när jag lackar mina naglar (Och om jag lackar nude så har jag ofta något annat ovanpå, typ ett guldigt glitter). Man hade kunnat byta ut det peachy rosa lacket Resort Fling mot t.ex. ett klarblått lack och det mörka vinröda Wicked mot ett effektlack så hade det blivit mer “komplett”. Om man nu tvunget MÅSTE välja ett av dessa lack (Det måste man inte, man får välja glitter också) så väljer jag Apres Chic eller Maximillian Strasse Her (Som är en klassiker).

Praktisk information:

Lacken kostar som vanligt ca 129 kr beroende på var man köper dom. Lacken ingår i permanent sortiment och finns hos t.ex.Kicks. 

Essie (Sofi Fahrmans favoriter). Wicked, Maximillian strasse her, Spin the bottle, Lacquered up, Resort Fling & Apres Chic. 

Essie (Sofi Fahrmans favoriter). Wicked, Maximillian strasse her, Spin the bottle, Lacquered up, Resort Fling & Apres Chic.

Kommentera här: