10 tomma – November 2017

Empties overload! Just nu ser mitt badrum kaosigt ut, vi hade vattenskada i vår tvättstuga/garderob/mudroom för över en månad sen och just nu hänger vi i limbo med försäkringen då vi väntar på att allt inventar kommer på lager så att dom kan sätta upp det. Hela min garderob ligger i badkaret och allt som var i våra skåp i tvättstugan står i ett hörn i badrummet. Det är skönt att kunna rensa lite iallafall, när allt ser ut som ett bombnedslag (Seriöst.. dom har tagit ner taket och alla våra spotlights…).

  1. Yes to Cucumbers Conditioner doftar mumma, ger mjukt och lent hår och kommer i praktisk klämbar tub. Kostade inte särskilt mycket och var relativt dryg till mitt långa hår. Köper klart denna igen.
  2. Garnier Micellar Cleansing Water är en av mina favoriter, jag har varit igenom flera flaskor av denna sedan jag testade den första gången 2014.
  3. The Body Shop Beautifying oil i Sweet Lemon-doften var en perfekt “häll över benen”-olja om man en kall vinterdag hade duschat och kände sig torr som en öken. Doften är härlig (BRING SWEET LEMON BACK!) och produkten är dryg. Skulle köpa igen men kan tyvärr inte då den har utgått…
  4. The Body Shop Early Harvest Raspberry Shower Gel doftar sött men syrligt och ger mig sommarvibbar! Tycker själva produkten fungerar bra, är dryg och doftar som nyplockade hallon. 
  5. The Body Shop (I know, så mycket TBS!) Olive Body Scrub doftade mer mandel än oliv och hade en krämig formula med små “skal” i sig. Rikligt med riv och fungerade superbra!
  6. Mac Prep + Prime  Skin Smoother har jag haft allt för många år och nu har den börjat lukta lite… konstigt. Som tur är hade jag redan använt upp 95% av den när den var fräsch så det gör mig egentligen inte så mycket. Jag tyckte att resultatet var som alla möjliga andra silikoniga primers men att förpackningen var lite ohygienisk. Skulle inte köpa denna igen, föredrar mina primers i pump eller tub.
  7. Isadora Brow Shaping Gel i en färgade version har jag använt upp tills den var nix och nada kvar. Den lilla pytteborsten gör det enkelt att jobba in färg i brynen och formulan ger stadga. En perfekt one-and-done produkt om man som jag har många och långa brynhår.
  8. Revlon Uniq 10 Super Hair Mask doftade supergott och var en riktigt vårdande fuktbomb till håret när det behövde lite mer uppmärksamhet. Gav fukt utan att håret kändes tungt och samtidigt såg håret fräschare och friskare ut. Gillar!
  9. Mac Instacurl Lash har en rolig gimmick där man kan vrida på borshandtaget för att få en böj på borsten. Jag har inte använt mig av denna gimmick men däremot har jag varit rätt förtjust i själva mascaran. Den gav intens svärta och ett fint resultat men normalt brukar jag använda något lite mer dramatiskt. Fungerar bra som vardagsmascara!
  10. Depend nagellack i en silverfärg som jag inte kan se numret på mer har jag haft på tårna i sommar och den lilla 5ml flaskan försvann därför relativt snabbt. Tycker att Depends lack är prisvärda och bra, dom små flaskorna gör att man faktiskt kan nå att använda upp lacket innan man antingen tröttnar eller att lacket blir klumpigt.

Kommentera här: