Nabla Cosmetics – Holiday collection 2017 (Del 2)

Här kommer lite info och swatches på övriga produkter (Eller faktiskt bara Lip Kits) från Nablas julkollektion. I det förra inlägget visade jag flytande läppstift samt metalliska eyeliners så kika in det om ni inte har gjort det ännu.

Det är väl bara er som har bott i en skog utan internet de senaste åren som inte känner till den ökade efterfrågan på så kallade “Lip Kits”, ett kit med lipliner och matchande flytande läppstift/gloss/vadsom. Nabla har skapat fyra färgvariationer med den nya liplinern Velvetline och satt ihop denna med ett flytande läppstift i antingen matchande eller snarlik färg. Kitten kommer i en svart och guldig liten låda och varje kit kostar ca 19 euro (För lipliner + liquid lipstick).

Nyanserna beskrivs såhär:

  • Closer – Perfectly balanced pinkish brown, matte.
  • Alter Ego – Dark fuchsia-amaranth, matte.
  • Bad Boy – Dark burgundy-purple, matte.
  • Grace – Burnt peach with a pink satin effect, satin.

Jag tycker väldigt mycket om dessa lipliners, de har en väldigt krämig men samtidigt lätt formula som glider över läpparna superenkelt samtidigt som det är lätt att få till skarpa kanter. De flytande läppstiften är också riktigt bra, jag är förtjust i formulan på Grace som är den enda som inte är helt matt. De matta känns bra på läpparna, men de är matta och kan ibland bli lite too much om man vill ha något mer förlåtande på läpparna. Tummen upp för dessa kits, jag tycker att det är helt otroligt att från Nablas alla produkter jag har testat (många!) så är det typ tre produkter som jag verkligen ogillar.

Praktisk information:

Nabla holiday collection är Limited Edition och finns på Nablas hemsida. Dessa lip kits kostar ca 19 euro/paket och finns i fyra nyanser.

Nabla Lip Kits (Holiday 2017)
Nabla Lip Kit – Closer

Nabla Lip Kit – Alter Ego

Nabla Lip Kit – Bad Boy.

 

Nabla Lip Kit – Grace

Nabla Lip Kit – Closer, Alter Ego, Bad Boy & Grace

Nabla Cosmetics – Holiday collection 2017 (Del 1)

Nabla har just släppt sin holiday collection så jag ville visa er godbitarna nu när det på riktigt börjar bli jul och julfestsäsongen går igång på allvar. Det var rätt många produkter i kollektionen så för att ni inte ska få information-overload har jag delat upp det i två inlägg. I detta inlägg ska vi kika på deras Dazzle Liners (Som jag i förvägen är väldigt förtjust i) samt de flytande läppstiften.

Dazzle Liner (kostar ca 12 euro) kommer i tre nya nyanser, en maffig vinröd, en lite rosig guld samt en stålgrå (Alla med metallisk finish). Den röda är helt klart min favorit och kommer bli välanvänd under de kommande vinterfesterna (Och kanske till jul med en guldig sminkning och röda läppar?). Dazzle liners har en tunn borste och formulan är medium täckande men lätt att bygga upp. Torkar ner och sitter därefter som berget.

Dreamy Matte/Metal Liquid Lipsticks (kostar ca 15 euro) kommer i sex nya nyanser varav fem är matta och en är metallic (Metallicnyansen är TO DIE FOR!). Formulan har extremt hög täckning och jag tycker att det är absolut enklast att applicera en lipliner under och så det flytande läppstiftet ovanpå. Inte för att det saknar täckning eller är svårapplicerat, men för att jag tycker att det blir snyggast och skarpast så jämfört med att få ett flytande läppstift med så pass hög täckning till att ligga precis där man vill.

Tycker i övrigt både att formula och hållbarhet är helt på topp, och om man är sugen på något riktigt juligt så är det Silk Road man ska gå efter. Om man är sugen på något lite mer annorlunda så kan man kika närmare på grålila Anarchy som känns helt unik.

Praktisk information:

Nabla holiday collection är Limited Edition och finns på Nablas hemsida. I nästa inlägg tänker jag visa er Nablas nya Lip Kits som också är jättesnygga, stay tuned!

Dazzle Liners (11,90 Euro): Cruel Jewel, Comet & Industrial

Dazzle Liners (11,90 Euro): Cruel Jewel, Comet & Industrial
Dazzle Liners (11,90 Euro): Cruel Jewel, Comet & Industrial
Nabla Dreamy Matte/Metal Liquid Lipsticks: Noblesse Oblige, Anarchy, Zen, Silk Road, Broadway & Ritual
Nabla Dreamy Matte/Metal Liquid Lipsticks: Noblesse Oblige, Anarchy, Zen, Silk Road, Broadway & Ritual

Isadora jul 2017 (Holiday Divine)

Årets jul/nyårskollektion från Isadora heter Holiday Divine och innehåller produkter med de vackra guldiga förpackningarna som Isadora brukar använda till just julkollektionerna. Kollektionen innehåller bl.a. den nya läpp-produkten Liquid Lip Chrome som är ett slags metalliskt flytande läppstift, glittereyeliners och andra härliga glitziga produkter. Jag tycker att kollektionen innehåller många fina produkter, oavsett om man bara vill ha en simpel glittereyliner eller en ny läppfärg till julfesten så kan man hitta något fint.

Liquid Lip Chrome var produkten jag var allra mest nyfiken på, och då jag fortfarande håller på att hårdtesta dessa så kan jag inte ge er en helt färdig recension ännu. Dessa ger en rätt “glossig” finish och själva formulan är väldigt krämig och “fluffig”(Nästan lite mousse-aktig). Täckningen var bra på samtliga! En lite mer ingående recension kommer på dessa för er som är nyfikna på hållbarhet etc.

Nagellacken känns som klassiska festnyanser, en rödlila med överväldigande lilablå bas, ett lila med skimmer samt ett jättefint glittrigt lack som jag vet med mig att jag har testat förut. Paletten är riktigt fin men det är inget extraordinärt med den. Den innehåller fina neutrala/rosiga skuggor som jag tycker känns mer vardag än julfest. Smaken är som baken!

Praktisk information:

Isadora Holiday Divine finns ute i butik nu eller hos t.ex. Kicks där man just nu får en gåva på köpet. Kollektionen är limited edition.

Liquid lip chrome (129 kr): Pink Diamond, Ruby Red, Glamour Wine & Dark Decadence. Lip desire sculpting (139 kr): Divine Red.

Glitter liner (119 kr): Silver Sparkles & Gold Sparkles.

Liquid lip chrome (129 kr): Pink Diamond, Ruby Red, Glamour Wine & Dark Decadence. Lip desire sculpting (139 kr): Divine Red. Glitter liner (119 kr): Silver Sparkles & Gold Sparkles.

Eye shadow palette (189 kr): Divine Eyes.

Eye shadow palette (189 kr): Divine Eyes.

Wonder nail (79 kr): Vintage Wine, Velvet de luxe & Jet Setter.

Wonder nail (79 kr): Vintage Wine, Velvet de luxe & Jet Setter.