Wet n Wild Au Naturel paletter

Wet n Wild är ett märke som jag tycker går lite i skuggorna på så många andra märken, det är lite synd tycker jag.. för märket har faktiskt vissa riktigt bra produkter till plånboksvänliga priser. En av mina favoritpaletter är Wet n Wild’s Comfort Zone palett vars skuggor är SOM SMÖR! Idag ska vi kika på två nyare paletter som jag tycker färgmässigt påminner om UD’s Naked-ditton.

Jag har både bra och dåligt att säga om dessa paletter. Förpackningen är liten och kompakt och känns stadig för priset (Ca 99 kr hos t.ex. Lyko). Den mer rosiga “Nude Awakening” är ingen höjdare för mig.. jag älskar färgskalan men skuggorna är torra och fäller som sjutton både när man försöker få upp dom på en borste eller när man applicerar dom på ögonen. Jag blev dock lite överraskad när jag efterföljande stack borstarna i “Bare Necessities”, jag tänkte att den nog var lika torr som den andra men här känns formulan mycket krämigare.

Skugga nummer tre är min favorit, den är så härligt guldig och metallisk att jag bara vill bada i den. Även den svarta glittriga skuggan imponerade mig då den både var relativt pigmenterad, men framförallt för att glittret inte bara fall av så snart man försökte jobba på det på huden. Den ÄR fortfarande lite torr och flygig, men inte i närheten av “Nude Awakening” som jag tycker att man kan skippa att köpa. Till bägge paletter krävs det en bra primer, men för bästa resultat rekommenderar jag en nude krämskugga (Jag använder personligen Mac Painterly) för att skuggan ska ha något att sätta sig fast i.

Jag har en hel del roliga grejer från Wet n Wild att visa er framöver, stay tuned!

Praktisk information:

Wet N WIld finns lite överallt, men paletterna hittar du t.ex. här och här hos Lyko där de kostar 99 kr/stk.

Wet n Wild Nude Awakening palette

 

Wet n Wild Nude Awakening palette

Wet n Wild Bare Necessities palette
 

Wet n Wild Bare Necessities palette


Kommentera här: