En hälsning från mitt badkar (Multimasking med TBS)

Jag hittade denna fina gåvoask i ett skåp förra veckan(tror den är från förra julen) och tänkte: “YES! Det är precis vad jag behöver idag”. Björn var på julfest med jobbet och jag hade planer om att ligga i badkaret och se Skin Wars och äta importerade svenska julsnacks (Och dricka importerad julmust). Jag har använt duon tre gånger nu och tänkte skriva lite om mina erfarenheter (Speciellt nu när jag kan se att julpaketet fortfarande finns tillgängligt men i en lite annan skrud).

I paketet finns det två full-size ansiktsmasker: Himalayan Charcoal som rengör och ger glöd samt British Rose som ska vara plumpande. För mig är detta precis den typ masker som jag normalt använder, något att hjälpa min t-zon att bli ren och snygg, och något som ger mina torra kinder en boost. Jag har testat ett par masker från TBS där jag mest har tänkt “Meh” men just dessa två gillar jag faktiskt väldigt mycket.

Himalayan Charcoal torkar relativt snabbt och hjälper mig med orenheter på näsa, haka och panna. Jag kan ha tendens till lite pormaskar på näsan och gillar denna slags djuprengörande masker. Något jag hatar däremot är när det tar sju hundra år för maskerna att torka, men det gjorde inte denna! British Rose ser ut och känns som sylt, normalt applicerar jag mina masker med en borste för att få ett jämnt och tunnt lager men med denna fungerade fingrarna absolut bättre. Kändes återfuktande och mjukgörande!

Praktisk information:

The Body Shop “The finest facial mask duo” innehåller två masker á 75 ml. Kittet kostar 350 kr hos TBS.

The Body Shop The Finest Facial mask duo

Direktrapportering från badkaret!

Kommentera här: