Recension: Tre produkter från nya H&M Beauty

HMBeauty ögonskugga eyeshadow eyeliner liplinerJag har varit nyfiken på H&M's nylansering "H&M Beauty" i flera månader nu och när produkterna äntligen dök upp här i Danmark så tänkte jag att det var på tid att jag testade några av produkterna och rapporterade till er! Jag köpte en läppenna, en eyeliner och en ögonskugga för att testa något från lite olika produktkategorier. Jag var sugen på ett rouge också men skippade det, det är möjligt att jag köper och testar något av rougen i framtiden.

High Impact Eye Colour (Ginger Snap):

Jag swatchade mig igenom nästan hela det (gigantiskt) stora ögonskuggesortimentet som H&M har lanserat. För en singelskugga får man ge 59,50 kr (Om ni har lurat att priserna är annorlunda på mina produkter så är det för att det är i Danska kronor) och en singelskugga innehåller 2 gram i jämförelse med t.ex en Mac refill pan som innehåller 1,5 gram. Ginger Snap är en underbar varm guld/koppar nyans och formulan är SOM SMÖR. Swatchbilden gör den absolut inte rättvisa, jag swatchade den i butiken och det såg ut som att jag hade doppat fingerspetsen i flytande guld. Just denna nyans är väldigt tjusig mot blå ögon!  HMBeauty ögonskugga eyeshadow eyeliner lipliner2

Colour Essence Eye Pencil (Grand Cru) och Lip Definer (Pressed Petals):

Mina favoriter ur H&M's nya beauty-sortiment är definitivt läpp och ögonpennorna. Utöver att dom är extremt billiga (Både ögon/läpp-penna kostar 49,50 kr) så är dom krämiga som sjutton och hållbara utöver det sedvanliga. På swatchbilden nedan hade jag först applicerat pennorna, tvättat händerna, gnuggat lite på dom och sedan applicerat ögonskuggan efter ungefär en halvtimme. Dom såg helt orörda ut, impad! Liplinern är en trevlig bas till glitziga läppglans, igår testade jag att bära Mac's lilatonade glittriga läppglans Riri2 från Viva Glam serien och det var verkligen en lyckad kombination. Jag har testat att applicera läppstift ovanpå och det fungerar också bra, både matta och mer skira/glossiga ditton. Jag har testat eyelinern både på vattenlinjen (Det fungerar bra) och på övre fransraden (Fungerar fantastiskt), jag är sugen på att köpa en svart eyeliner för att hårdtesta hållbarheten på vattenlinjen. Det är lite svårt att bedöma med en skimrig taupe-nyans som Grand Cru. I överlag är jag dock väldigt imponerad av alla tre produkter jag har köpt, men jag har hört att det finns ett gäng produkter i serien som inte är helt lika bra. Velvet Lip Creams skulle visst vara väldigt mystiska i formulan (Kika in hos t.ex. Sofie eller Ida för swatches), så dom håller jag mig långt borta från. Har ni testat något från H&M Beauty? Har ni några rekommendationer eller något som ni vill att jag ska testa och recensera så får ni gärna hojta! [caption id="attachment_2137313566" align="aligncenter" width="750"]HMBeauty ögonskugga eyeshadow eyeliner lipliner3 Ginger Snap Eyeshadow, Grand Cru Eyeliner och Pressed Petals Lipliner[/caption] [caption id="attachment_2137313567" align="aligncenter" width="750"]HMBeauty ögonskugga eyeshadow eyeliner lipliner4 Colour Essence Eye Pencil "Grand Cru"[/caption] [caption id="attachment_2137313568" align="aligncenter" width="750"]HMBeauty ögonskugga eyeshadow eyeliner lipliner5 Lip Definer "Pressed Petals"[/caption] [caption id="attachment_2137313569" align="aligncenter" width="750"]HMBeauty ögonskugga eyeshadow eyeliner lipliner6 Pressed Petals, Grand Cru och Ginger Snap[/caption] [caption id="attachment_2137313563" align="aligncenter" width="750"]hm lipliner pressed petals Lip Definer "Pressed Petals"[/caption]

Kommentarer:

1 Ninni:

Tycker produkterna är fantastiska. Testa nagellacken, de är också toppen!

Svar: Har testat Purple Aura, så fint! http://honibeauty.com/2015/08/19/notd-hm-purple-aura/
Honi

2 Shortylegsbeauty:

Alltså jag är så imponerad av H&Ms nya makeup produkter. Förpackningen är helt underbar och ifall de var pigmenterade förr är det inget mot vad de är nu.. otroliga skuggor!
Har alltid älskat H&Ms lack och tack vare dig så köpte jag Purple Aura (samt några andra lack).. Cashmere är en stor favorit :)
Köpte även en singel skugga (Mezmerize Me) och fyra ögonskuggspaletter :)
Ska köpa lite till och sedan ska jag göra ett blogg inlägg :)
xx

Svar: Åh då får jag kika in och se vilka grejer du köpte! :) H&M's lack har alltid varit det bästa från deras sortiment tycker jag, men nu är dom bättre!
Honi

3 Roffe:

Härliga färger, speciellt lip definer och eye pencil! Men hur de funkar praktiskt är ju en annan sak! Om man har lite torr hud, så bör de helst vara krämiga! Då ser det snyggare ut....Grand Cru är fräsch!

Svar: Grand Cru är väldigt fin, gillar att den skimrar lite! Öppnar upp blicken med lite skimmer :)
Honi

Kommentera här: