Recension: REN Skincare"Micro Polish Cleanser"

ren skincare micro polish cleanserREN's "Micro Polish Cleanser" är en skrubb som precis som min älskling "Glycolactic radiance renewal" kommer från vad REN kallar för "Radiance"-serien, produkter som ska hjälpa huden med att få lite mer lyster. Som torrfnasig torrboll är lyster definitivt nyckelordet i vad jag vill ha från min hudvård, utöver att jag såklart vill tillföra mer fukt till min hud. Min torra hy kan ofta se lite matt ut, sådär glåmigt matt som gör att vissa frågar om man är dehydrerad. Jag känner ofta att en ansiktsmask i veckan kan göra underverk för min hud, men att jag behöver något "mittimellan" ansiktsmaskerna för att liksom underhålla lystern och mota bort torrfnaset. Den slags produkt jag gillar som "underhållsprodukt" är oftast någon slags finkornig skrubb, precis som Micro Polish Cleanser (MPC). MPC är en trevlig produkt, formulan är liksom lätt och fluffig samtidigt som den är fullpackad med små små micosmå korn som ihop med t.ex. mjölksyra(Lactic acid) hjälper till med att peela bort död hud och hjälper också till med att jämna ut hudtonen. För att skrubba hela ansiktet behöver jag ungefär en ärtas storlek med produkt, så trots att tuben bara innehåller 150 ml så räcker den länge. Det jag inte är helt vän med är priset, för denna tub får man ge runt 300 kronor, och det tycker jag är lite väl saftigt för en skrubb. Hade den legat runt 200 kronor hade jag tyckt att det var lite mer lagomt. Jag tycker dock att resultatet är fantastiskt och att denna och tidigare nämnda Glycolactic Radiance Renewal komplementerar varandra väldigt bra. Om man har väldigt känslig hud tror jag dock att denna kan bli lite för mycket av det goda.
  • Pris: 299-335 kr
  • Finns hos: T.ex. Eleven.se, Hudoteket etc.
  • Mängd: 150 ml
  • Mitt betyg: 4/5
ren skincare micro polish cleanser2

Kommentarer:

1 Alexandra:

Låter som en dröm men ja priset var något saftigt :/

Svar: Den fungerar superbra på min hud men ja, jag skulle kunna ge 300 kr eller lite mer om det var något som var kvar på huden (Serum, kräm etc) men för en skrubb (även om den är gudomlig) så känns det lite saftigt.
Honi

2 Gelic' nail art:

Lite väl saftigt pris men lät ju väldigt bra.

Svar: Den ÄR väldigt väldigt bra, priset kunne dock ha varit bättre! Om man gillar att unna sig lyxprodukter så tycker jag dock att priset kan vara värt det.
Honi

Kommentera här: