Recension: Lancôme Ombre Hypnôse Stylo (03 Taupe Quartz&08 VioletÉternel)

lancome ombre hypnose styloLancôme är ett märke som jag estetiskt tycker gör vackra produkter (Deras mascaror är alltid så fina) men som jag väldigt sällan unnar mig om jag är på jakt efter lyxprodukter. Idag tänkte jag visa er två nyheter från märket, nämligen krämskuggorna "Ombre Hypnôse Stylo" som finns i 8 nyanser. Jag har 03 Taupe Quartz & 08 Violet Éternel att visa er, en skimrande kall taupe-nyans och en mörk maffig plommon-lila med lite mer finmalet skimmer. För er som är förtjusta i kultskuggan "Erika F" så har Lancôme också lanserat den som krämskugga i denna serie.

Taupe, I love you:

Skuggorna kommer i en uppskruvbar plastförpackning som gör det väldigt lätt att applicera. Själva stiften är varken för hårda (Så att man får ont i ögonlocken) eller för mjuka (Så att man helt plötsligt har skugga överallt), dom är krämiga på ett lätthanterat sätt. När man just har applicerat dessa så har man lite tid innan dessa torkar in, och det gäller verkligen att sudda ut skuggan innan den har torkat, för när den väl sitter där så rör den sig inte. Taupe Quartz som är lite ljusare i nyansen var väldigt enkel att applicera, jag drog bara pennan över ögonlocket ett par gånger för att sedan sudda ut kanten upp mot brynet med ett finger. Den lila skuggan Violet Éternel som är relativt mycket mörkare i nyansen är lite svårare att applicera om man bara vill använda denna till t.ex. ett smoky eye. Som bas till en sminkning fungerar den dock mycket bättre, jag klappade in skuggan på ögonlocket och tonade upp mot brynet med en fluffig borste för att sedan applicera en skimrig lila nyans på det rörliga locket och en ljusare lavendel mot tårkanalen. Jag upplever att om jag bara applicerar ett tunnt lager av Violet Éternel så kan det se lite flammigt ut, däremot fungerar den också bra som en rökig utvingad eyeliner. Om ni funderar på att investera i en av dessa så rekommenderar jag att kika på skuggorna som inte är så mörka, dessa skulle helt klart vara en trevlig vardagsprodukt eftersom dom är så enkla att bara slänga på och snabbt blenda med ett finger.

Praktisk info:

Ombre Hypnôse Stylo finns i 8 nyanser, innehåller 1,4 gram och kostar ca. 295 kr/stk. [caption id="attachment_2137313505" align="aligncenter" width="750"]lancome ombre hypnose stylo2 03 Taupe Quartz & 08 Violet Éternel[/caption] [caption id="attachment_2137313506" align="aligncenter" width="750"]lancome ombre hypnose stylo3 03 Taupe Quartz & 08 Violet Éternel[/caption] [caption id="attachment_2137313507" align="aligncenter" width="750"]lancome ombre hypnose stylo4 03 Taupe Quartz & 08 Violet Éternel[/caption] [caption id="attachment_2137313508" align="aligncenter" width="750"]lancome ombre hypnose stylo5 03 Taupe Quartz & 08 Violet Éternel[/caption]

Kommentarer:

1 Lackert:

Galet fina färger

Svar: Taupenyansen är min favorit!
Honi

Kommentera här: