Önskelista: September 2015 (Birthday edition!)

wishlist födelsedag 2015 Den 30 September fyller jag 28 år och precis som vanligt är det för det mesta smink och skönhetsprodukter som står på önskelistan (Och lite gaming-grejer...). Jag älskar knallfärger men har varit sugen på Kat Von D's "Shade & Light Eye" palett som tyvärr bara går att köpa hos det Amerikanska Sephora (Än så länge... ;) ). Min kille sitter i skrivande stund på ett flygplan påväg hem från Texas och en fågel har viskat i mitt öra att denna palett möjligen ligger i resväskan och väntar på mig. Nyx har lanserat både brow pomade och små micro-pennor till brynen som verkar vara rätt inspirerade av Anastasia's väldigt populära produkter. Anastasia's penna "Brow Wiz" är en av mina favoriter men den är också rätt dyr för en brynpenna som tar slut rätt snabbt.
 
Jag är jättesugen på att testa Nyx's "Micro Brow Pencil" för att se hur bra kvaliteten är i jämförelse med Brow Wiz. På min födelsedag släpper Mac en kollektion ihop med den kinesiska designern Guo Pei (Se gärna mitt inlägg om läppstiftet Zenith) och både den fina nyansen och den fina förpackningen på rouget "Red Water Lily" gör mig knäsvag. Color Club's nyare kollektion "Oil Slick" är en sådan produkt som är väldigt typisk för mig. Starka färger och duochromes? Jag är såld!
 
Jag har länge varit nyfiken på Marc Jacob's eyeliners som verkligen sitter som berget, jag var in och provswatchade dessa på Sephora i Köpenhamn men priset är lite väl maffigt. Trots idogt handtvättande så satt dom kvar på handryggen även dagen efter. Till hösten är jag väldigt förtjust i maffiga mörka nyanser till läpparna i rött, plommon och lila. Clinique släpper ett gäng nya nyanser i "Pop Lip colour + primer"-serien och "Rebel Pop" är en av dessa.

Praktisk information:

  • Kat Von D - Shade & Light Eye Palette (46 dollar hos US Sephora)
  • Nyx Micro Brow Pencil (155 kr hos Nyx Sverige)
  • Mac Guo Pei Blush - Red Water Lily (375 kr hos Mac)
  • Color Club Oil Slick Collection (Ca. 80-90 kr/stk på eBay)
  • Marc Jacobs Highliner (Ca. 225 kr) hos Sephora.
  • Clinique Pop Lip Colour & Primer (Ca. 235 kr där Clinique säljs från 19 Oktober).

Kommentarer:

1 bohobando | Skönhet & Livsstil:

Shade & Light Palette... Hollaaaa! Snacka om att jag vill gå loss på den jag med.

Svar: Det ryktas om att Kat Von D kommer till Sverige snart ;)
Honi

2 Roffe:

Läste din artikel...mörka nyanser i rött, plommon och lila är snygga färger på en kvinnas läppar... Yes helsnyggt!

3 Linnea:

Jag slog till på Marc Jacobs highliner i svart för ett tag sen, den sitter bra men känns liksom lite ostabil att använda? Trist för det priset. Men peppen på Kat von D alltså!

4 Lackert:

Color Club lacken ser döläckra ut, spännande att nyx har kommit med en sådan brynpenna

Kommentera här: