NOTD - CND"Couture Covet"(Contradictions, Höst 2015)

cnd couture covet höst 2015.pngMed CND's höstkollektion "Contradictions" kommer lacket "Couture Covet", en rökig blå nyans som täcker på två lager. Jag älskar såna här nyanser som har lite grått i sig, den känns lite mysig samtidigt som den är färgstark och elegant. Jag är väldigt förtjust i CND's Vinylux-topplack som jag använder till nästan alla mina manikyrer även om det inte är just CND jag lackar med för stunden. Vinylux-lacken kan vara lite hit and miss, dom flesta jag har testat är väldigt väldigt bra men jag har också testat ett gäng där formulan kändes väldigt klumpig och ojämn. I överlag har jag dock väldigt positiva erfarenheter och tycker att lacken håller länge på naglarna!

Praktisk info:

CND's Vinylux-nagellack kostar 145 kr/stk och kan köpas hos icgroup.se där man även kan söka efter salonger som säljer produkterna. Vinylux-lacken innehåller 15 ml. cnd couture covet höst 2015-2.png cnd couture covet höst 2015-3.png

Kommentarer:

1 Nageldraken:

Det där står faktiskt hemma hos mig och väntar på min uppmärksamhet! Jag tycker det ser riktigt fint ut, men det blev systerlacket Peacock Plume som hamnade på mina naglar istället. Jag har inte använt några Vinyluxlack tidigare, men jag är ganska imponerad av hållbarheten än så länge!

Svar: Den har jag också, och den ljusrosa Naked Naiveté! Är väldigt sugen på Peacock Plume, det får bli nästa projekt! :D
Honi

2 Lackert:

Riktigt snyggt

Svar: Tycker det ser lite lyxigt ut!
Honi

3 Shortylegsbeauty:

Oj oj oj så läckert :)
Sådär hastigt påminner det mig om ett lack jag har från Essie som heter Go Overboard :) Svårt att säga hur lika de egentligen är men som sagt så börjar jag tänka på Go Overboard då jag ser detta :)
Jätteläckert verkligen :)
xx

Svar: Jag tror det är väldigt likt Go Overboard, har det också i gömmorna någonstans men kan inte hitta det för att jämföra just nu! Om jag minns rätt så skulle dom vara väldigt lika!
Honi

Kommentera här: