Lacksamling 2015

lacksamling 2015Sist jag visade er min lacksamling var i Juni förra året så jag tänkte att det var dags för en update, vissa grejer ser PRECIS likadana ut och andra grejer är helt annorlunda. Jag älskar nagellack och kan spendera timmar på att försöka göra nailart, även om jag är total värdelös på det och det ser aldrig ut som jag hade tänkt mig. När vi köpte hus så fick jag ett helt rum för mig själv och mitt bloggande som jag har fyllt upp med skönhetsprodukter, foto-tillbehör och liknande. Efter jag visade er lacksamlingen i mitt förra inlägg så köpte jag på mig fyra svarta lådor till dom nedre hålen i hyllan för att gömma bort alla smågrejer. I dom svarta lådorna har jag inga lack men däremot kamera-tillbehör, presspapper, extra förvarings-prylar, bubble-wrap(Och kuvert till att posta grejer) etc. Mina lådor börjar bli lite väl fulla nu så jag ska försöka rensa ut lite lack snart för att göra plats till nya roliga produkter. Har ni några frågor så hojta till så ska vi se om jag kan svara!

Möbler etc:

  • Ikea Expedit 4×4 Hylla Black/Brown
  • Ikea Expedit Drawer Inserts White (Med två lådor/hål)
  • Genomskinliga akryl-knoppar
  • Ikea Ribba Tavelhyllor
  • 2x kakfat som tyvärr inte säljs mer
  • 4x Ikea Dröna lådor till hålen längst ner
[caption id="attachment_2137313525" align="aligncenter" width="750"]lacksamling 2015-2.png Kakfat med parfymer/lack och ett hörn av en tavelhylla med lack[/caption] [caption id="attachment_2137313527" align="aligncenter" width="750"]lacksamling 2015-4.png Isadora-lack, sorterade i nummerordning[/caption] [caption id="attachment_2137313526" align="aligncenter" width="750"]lacksamling 2015-3 Ribba Tavelhyllor med nagellack[/caption] [caption id="attachment_2137313528" align="aligncenter" width="750"]lacksamling 2015-5.png CND, OPI, The Body Shop, Orly etc.[/caption] [caption id="attachment_2137313529" align="aligncenter" width="750"]lacksamling 2015-6.png Nail Art lådan med foils, caviar beads, gele-kit etc.[/caption] [caption id="attachment_2137313530" align="aligncenter" width="750"]lacksamling 2015-7.png Essie-lådor och China Glaze/Maybelline på ett hörn.[/caption] [caption id="attachment_2137313531" align="aligncenter" width="750"]lacksamling 2015-8.png L'Oreal, Depend, Gosh samt basgrejer (Topcoats, base coats, nageloljor etc.)[/caption]

Kommentarer:

1 Alexandra:

Så snyggt! Jag har samma byrå fast med fyra fack och har satt in lådor på de två övre och dörrar på de två nedre. Behöver verkligen sortera upp mina lack bättre. Har för tillfället 1 låda med essie, 1 med opi och 1 med blandat. Den blandade börjar bli överfull :)

Svar: Haha ja min blandade lyckades jag inte ens få med på bild, den håller också på att bli väldigt överfull just nu. Älskar denna byrå, den är perfekt till lack, och om jag får problem med plats så kan man ju egentligen bara köpa fler lådinsatser till nedre raden!
Honi

2 Lackert:

Du har det så snyggt och prydligt, önskar jag kunde ha sådan ordning på mina saker med :)

Svar: Klart du kan! Jag kör på "5 minuters-rengöring" om dagen i det där rummet, sätter på en bra låt och sätter alla grejer på plats, ibland dammtorkar jag, ibland rengör jag bordet. Då håller det sig prydligt även fast man inte spenderar så mycket tid på det! :)
Honi

3 Sammy:

Är nyfiken på vilka parfymer du har på kakfatet ! :)

Svar: Jag gör ett inlägg med min parfymsamling så kan jag visa er lite närmare! :) Jag har jobbat i parfymavdelningen på ett stort varuhus så jag har samlat på mig lite av varje genom åren haha.
Honi

4 AnnaB:

Fint att inreda med lack! Såg att du hade foil-rullar, jag fick några i present och undrar om man ska ha ett speciellt lim-lack eller om något annat funkar? Har inte vågat använda dem för vet inte hur jag ska göra :)

Svar: Foil är väldigt kul! Ja man behöver ett speciellt lim, jag köpte bara ett kitt med foilrullar på ebay och då kom limmet med. Egentligen målar du bara ditt nagellack och låter det torka, sen lägger du ett lager av limmet där du vill ha foil och låter det torka tills det är genomskinligt. Sen klappar man på foilet och drar bort plasten som foilet sitter på! Det är himla kul, jag har lekt med foils här bl.a. http://honibeauty.com/2015/06/10/notd-folie-nail-art-med-cnd/ Hoppas du testar!
Honi

5 Dess/Drömteori:

Har mina nagellack på samma tavelhyllor, otroligt praktiskt! Förvaringen i helhet ser fin ut, IKEA är bra skit.

Svar: Funderar faktiskt på att lägga till en tavelhylla ovanför! Ja Ikea är väldigt bra, speciellt när det är smink och lack man hanterar som kan vara lite grisiga. Då vill man inte ha dyra möbler om olyckan är framme!
Honi

6 Shortylegsbeauty:

Oj så fint du har det :)
Jag blev också sugen att veta vad du har för parfymer på kakfatet :)
xx

Svar: Ja men då ska jag göra en parfymsamling också, så ni får se! :)
Honi

7 Roffe:

Mäktig samling med snygg inredning och färgglatt innehåll!

Svar: Man blir glad när man kikar ner i såna där lådor, som små färgglada karameller!
Honi

8 Roffe:

När jag ser ditt underbara skåp, skulle jag med mitt konstnärliga sinne kanske blivit kvinna istället! Jag älskar färger.... Faktiskt avundas ditt välskötta skåp!

Kommentera här: