Mac Colourdrenched Pigment “Tonight’s the night” (Magic of the Night 2015)

Jag visade er Mac’s ena Julkollektion vid namnet “Magic of the Night” för ett par dagar sedan och har nu ett prov på den nya produkten Colourdrenched Pigment att visa er innan kollektionen släpps. Colourdrenched Pigments kostar 250 kr och med kollektionen släpps 5 nyanser som alla ser väldigt fina ut. Jag har sett lite recensioner och bilder på Night Thrill (Guld) där skuggan ser väldigt torr och pigmentlös ut men övriga skuggor verkar hålla bra kvalitet.

Förpackningarna i denna kollektion är så himla vackra,  jag är om möjligt ännu mer förtjust nu efter att jag har en av produkterna att klämma på och måste (Seriöst, måste) köpa både läppstiftet Evening Rendezvous och highlightern Oh, Darling innan alla produkter är slutsålda. Kollektionen släpps den 2 November (Men säkert online ett par dagar tidigare om jag känner Mac) både Online och i butik.

Tonight’s the Night!

“Tonight’s the Night” beskrivs som en “Blackened Teal” med frostformula. Jag håller med om färgbeskrivningen och är totalt förälskad i hur skuggan beter sig på ögonlocket. När jag swatchade den på bar hud så upplevde jag att den kändes lite torr men på primer eller en krämskugga som bas så är formulan riktigt trevlig och inte alls torr. Skuggans bas är en nästansvart blågrön tealnyans med massvis av blått och tealfärgat skimmer som ger skuggan ett fantastiskt djup.

TTN är väldigt tjusig antingen utsotad på nedre fransraden eller på hela rörliga locket med en mjukare brun skugga uttonat upp mot brynet. För er som gillar tanken men som även är sugna på att depotta (Heathens..) så är dessa lika stora som Mac’s vanliga ögonskuggor och borde alltså kunna depottas precis som övriga skuggor. Men jag har minsann inte tänkt att testa!

Praktisk info:

Mac Magic of the Night släpps den 2:a November både online och i butik. Mac smygsläpper produkter online ibland och då dyker dom upp ett par dagar innan. Colourdrenched Pigments kostar 250 kr/stk och finns i 5 utföranden. Jag skulle skippa Night Thrill som verkar ha en rätt jobbig formula.

 

Kommentera här: