Isadora – Eye Primer

Ögonskuggeprimer är det viktigaste i min smink-rutin, ögonskuggorna får något att sitta fast i och håller sig därför snyggare längre. Idag ska vi kika på Isadora’s “Eye Primer” som kom ut för ungefär ett år sedan. Primern kommer i en liten mjuk plast-tub med ett yttepytte litet hål som ihop med en väldigt avsmalnad “applikator”(Som kallas för en “Pipettspets”) ska göra att man bara får ut precis lagom mängd produkt. Med ögonskuggeprimers behöver man ju inte särskilt mycket och är det trist att stå med produkt till hela veckan på handryggen.

Tyvärr så tycker jag att förpackning och formula inte riktigt funkar ihop. Formulan är rätt tjock och ihop med mini-hålet i applikatorn så känns det som att tuben ska explodera varje gång man försöker få ut lite produkt eftersom man får trycka relativt hårt. Själva primern fungerar bra, den smälter in i huden utan att lämna någon som helst färg och håller sminket på plats under dagen. Jag tycker inte att den är lika bra som min favorit Shadow Insurance från Too Faced som har en krämigare formula och som ger ännu bättre hållbarhet. Till vardagssminkningar fungerar den helt okej om man inte har några större krav men jag håller mig fortsatt till favoriten från Too Faced.

Den gör jobbet bra men är inte något utöver det sedvanliga, tuben och applikatorn skulle dock definitivt behöva en makeover för att bli mer användarvänlig tycker jag.

  • Pris: 99 kr.
  • Mängd: 7 ml.
  • Finns hos: Eleven, Kicks, Åhlens etc.
 

Kommentera här: