Gunmetal Brushes från Morphe Brushes

morphe brushes sverige gunmetalJag har alltid varit nyfiken på Morphe Brushes' serie med "Gunmetal"-borstar, en serie med metalliska handtag som ser så himla lyxiga ut. Jag fick ett pressutskick med fyra borstar (Och två paletter) från webshoppen Brallis som ville berätta att dom tagit in det hypade märket så jag tänkte att vi skulle kika närmare på dessa godbitar idag. Morphe gör inte bara borstar (Som namnet kanske antyder) utan även paletter till ögon och ansikte samt lösa ögonskuggepans.

G0 - Large Dome Powder (23 dollar/269 kr):

Jag kastade mig över denna borste när jag fick pressutskicket och satt i säkert en kvart och bara gnuggade den mot min handrygg (Jag är normal, I promise). Utöver att den typ är lika stor som mitt ansikte (Lite a la Real Techniques Powder Brush i storleken om jag måste göra ett guesstimate) så är den mjuk som en kattunge. Jag har tvättat alla borstar ett par gånger och har inte upplevt att dom fäller eller tappar formen. Detta är helt klart min favorit om jag bara vill ha ett skirt lager highlighter över hela ansiktet (More is more) eller vill pudra utan att se kakig ud.

G30 - Flat Contour  (15 dollar/159 kr):

Contouring är fortfarande på tapeten och hypen verkar inte trappas ner riktigt än. Flat Contour är en platt och relativt kort borste i medium-storlek som ska användas till contouring av ansiktet. Den är väldigt styv och har massor av stuns, så det känns lite som att måla ansiktet med en väldigt mjuk målarpensel. Till lätt contouring av kindbenen och käkbenet fungerar den bra men jag tycker den är för stor till näsan och för liten till panna och tinningar.

G23 - Soft Fan (9 dollar/109 kr):

Eftersom jag älskar highlighting så har jag varit på jakt efter en bra fan brush till just detta ändamål. G23 Soft Fan är en Fan Brush i medium-storlek som jag personligen skulle använda till just highlighting men den fungerar okej till att svepa bort nedfall eller om man vill pudra väldigt specifika områden (En fluffigare puderborste fungerar bättre). Den här är verkligen en höjdare till lätt highlighting både på kindbenen, på amorbågen, på näsan eller på pannan. Den är mjuk och flexibel och väldigt tunn men jag tycker att den gör ett riktigt bra jobb.

G24 - Blending Fluff (8 dollar/99 kr):

Blending Fluff (Namnet...) är en relativt stor blendingborste till ögonen som startar relativt smal och som sedan blir lite större och rundare mot spetsen. Just denna borste är bra till att applicera en så kallad "övergångsnyans" till globlinjen för att övriga skuggor ska vara lättare att blenda in. Den är lite stor för precisionsarbete men till en relativt neutral sminkning så fungerar den bra till att blenda nästan allt. Den avsmalnande spetsen gör att det går att anpassa storleken på ytan man vill blenda genom att antingen vara väldigt lätt på handen och bara använda spetsen eller trycka till lite och blenda en större yta. En väldigt användbar all-round borste!morphe brushes sverige gunmetal2 G23, G24, G0 och G30morphe brushes sverige gunmetal3 Morphe Brushes G30 - Flat Contour (15 dollar/159 kr)morphe brushes sverige gunmetal4 Morphe Brushes G0 - Large Dome Powder (23 dollar/269 kr)morphe brushes sverige gunmetal5 Morphe Brushes G23 - Soft Fan (9 dollar/109 kr) och G24 - Blending Fluff (8 dollar/99 kr)

Kommentarer:

1 Lackert:

Vad snygga och lyxiga borstarna ser ut

Kommentera här: