Foundation-nytt från The Body Shop

the body shop fresh nude foundationJag satt och jublade lite över att The Body Shop väljer att släppa så kallade "Shade Adjusting Drops" på Instagram häromsistens och har nu fått lite mer information gällande produkterna som släpps. The Body Shop utökar sitt foundation-sortiment med hela 15 nyanser i den nya "Fresh Nude Foundation"-serien som beskrivs som en semimatt lätt foundation med aloe vera och rosenvatten. Det har varit väldigt trendigt här på sistonde att lansera just lättviktsfoundation både i flaska med pipett och som cushion, så det förvånar mig egentligen inte att man väljer att spinna vidare på det. Däremot är jag väldigt förvånad över att The Body Shop har fokuserat så mycket på nyansutval och att det ska finnas en färg till alla.

Correct and go!

Nyheten som jag var mest inspirerad och intresserad av var deras "Shade Adjusting Drops". Mac har en vit Face & Body men i övrigt tycker jag det är svårt att hitta just såna här produkter som ska göra det lättare för dig att blanda en perfekt nyans på foundation. Som spöke har jag testat säkert 50 av olika märkens ljusaste foundation och sett ut som en apelsin, jag gillar tanken om att kunna korrigera tonen efter säsong! Fresh Nude Foundation kommer i 16 nyanser, innehåller 30 ml och kostar 245 kr. Shade Adjusting drops finns i två nyanser, innehåller 30 ml och kostar 195 kr. Bägge produkter släpps både i butik och online den 12:e Oktober. the body shop shade adjusting drops FRESH NUDE FOUNDATION Group Shot

Kommentarer:

1 Sammy:

Var köper du ditt Rimmel smink ?
Vet du om det säljs i Sverige ?

Svar: Jag bor ju i Danmark där Rimmel säljs i våra Matas butiker (Typ som Kicks), jag tror att Rimmel finns på Åhlens city sthlm och på Feelunique/Lookfantastic (Kan inte komma ihåg vilken, men har köpt foundation från en av sidorna tidigare!).
Honi

2 Nina:

Lite trist när ljusa personer betecknar sig som "spöke" "likblek" och sådant. Sån negativ klang. :(

Svar: Det tycker jag inte, dom flesta vet att jag gör det med glimten i ögat :)
Honi

3 sammy:

Matas finns inte I Sverige längre (iallafall inte I Skåne) :(
Får nog beställa från Feelunique/Lookfantastic om de har den ljusaste nyansen I sortimentet.
Skulle du säga att Rimmel wake me up foundation 010 är mera gul eller röd I tonen ? (passar den någon med kall eller varm hudton ?)
Sedan har jag en lite konstig smink fråga :) när du applicerar foundation hur gör du då? Använder du makeup-svampar, foundation borste eller fingrarna ?

Kommentera här: