Borstar till ögonen från The Body Shop

the body shop ögonskugga borste eyeliner ögonborstarJag hade ett presentkort till The Body Shop och eftersom jag har varit sugen på att testa några av deras borstar sedan tidigare så kilade jag in och köpte ett par ögonskuggeborstar. Den tunna platta snedställda borsten hade jag sedan tidigare men jag tror inte att jag har visat den på bloggen förut. Något samtliga borstar har gemensamt med varandra är att borsthandtaget blir succesivt bredare ju längre från borste man kommer. Det gör att dom tar upp lite extra plats i en borsthållare men dom ligger också väldigt bra i handen. Nu tror jag att jag måste testa några ansiktsborstar, ni får gärna hojta till om det är något specifikt från The Body Shop ni tycker att jag borde testa!

Slanted Brush (135 kr):

Slanted Brush är en relativt styv snedställd platt borste som fungerar superbra till flera olika användningsområden. Jag har för det mesta använt den till att nästan stämpla på en svart ögonskugga på fransraden dom dagar där jag inte har varit helt sugen på flytande/kräm-eyeliner utan bara något som definierar lite men som inte är för skarpt. Den är också väldigt bra till att applicera brynskugga eller liknande, till dip-brow-produkter tycker jag att den är lite väl lång så dom små streck man målar med den blir liksom lite för långa. Kvaliteten är super, jag har tvättat min massor av gånger och har bibehållt den fina stunsen (Och inte har den fällt..)

Eyeshadow Brush (115 kr):

Eyeshadow Brush är vad jag skulle kalla en väldigt standard platt "Packa-på-skugga-på-locket-borste". Det är inte en sådan som man blendar ut skugga med, men däremot så fungerar den perfekt när man vill ha en mer täckande och färgintensiv look. Det är inget speciellt med denna borste men den fungerar bra till ändamålet. Borsten är lite rundad och relativt spetsig i jämförelse med många liknande borstar som är mer fluffiga, därför fungerar denna också bra till t.ex. krämskuggor. Inget utöver det sedvanliga men en bra all-round-borste!

Eyeshadow Blender Brush (145 kr):

Den här är så mjuuuuuuk. Eftersom jag älskar ögonskuggor så älskar jag också blendingborstar till just ögonen. Utan en bra blendingborste ser mitt smink förjävligt ut så jag investerar gärna lite i mina verktyg för att dom ska hålla längre och ge mig ett optimalt resultat. Eyeshadow Blender Brush är en fluffig rundad men platt blending-borste som har precis nog stuns blandat med nog fluffighet till att ge mig bra kontroll så jag inte överblendar. Jag har inte upplevt att den fäller varken under normal användning eller när jag tvättar den, och den är fortsatt mjuk som en kattunge efter tvätt (Vissa borstar blir så sträva..). the body shop ögonskugga borste eyeliner ögonborstar3 Eyeshadow Brush, Eyeshadow Blender Brush & Slanted Brushthe body shop ögonskugga borste eyeliner ögonborstar2

Kommentarer:

1 Roffe:

Konstnärspenslar.......för att göra en snygg sminkning, måste alternativa penslar finnas! De rundade till "mjukvaran" och den raka till linjer och avgränsningar!? Den raka måste vara perfekt till eyeliner och annat "finlir" nära franskanten bl.a ? Även en smal spetsig måste vara perfekt......
Sedan måste längd och grepp vara sjysta också? Ögonlock, fransar och bryn är ju väldigt olika på olika människor också. En del är som du duktiga på att använda dessa verktyg och andra lär sig nog aldrig! ( ler )

Kommentera här: