Ny förvaring: Akryl från Jysk v2

jysk brantevik smink förvaring akryl.pngDet var många av er som gillade mitt inlägg om förvaringen "Bocano" från Jysk och nu när jag har skaffat en liknande mindre version så tänkte jag visa er en liten jämförelse. Min plan är inte att ha den ståendes ovanpå dom övriga två förvaringarna utan den skall stå i mitt badrum och agera snodd/hårspännes-central (Har snoddar överallt inklusive säkert ute i trädgården just nu). Denna förvaring heter Brantevik och kommer också från Jysk. Den har två lådor som är mycket högre än Bocano's, man kan alltså förvara lite knubbigare grejer i dessa som i övrigt inte skulle få plats i Bocano's lådor (Som dock är perfekta till läppgunk). Brantevik tar upp ungefär 2/3 av Bocano men är mindre i längd, bredd och höjd! På bilderna nedan har jag slängt ner en massa knubbiga ögonskuggspennor för att visa er ca. hur mycket som får plats! Jag gillar dessa genomskinliga plastförvaringar just eftersom att dom är genomskinliga, man får lätt översikt över alla smågrejer man har liggandes så man slipper sitta och rota i sminkväskor och liknande. Man kan stapla dessa ovanpå varandra men dom "klickar" inte fast i varandra och sitter kvar, men när det väl är grejer i dom så brukar dom vara tunga nog att dom inte glider runt när man öppnar lådorna. Brantevik kostar 85 kr och finns som sagt hos Jysk. jysk brantevik smink förvaring akryl2.png jysk brantevik smink förvaring akryl3.png jysk brantevik smink förvaring akryl4.png

Kommentarer:

1 Emma:

Nice! :) köpte liknande lådor på Lidl igår för 50:- :3 Ska nog ta en titt på Jysk också, vill ha fler & lite större storlek :)

Svar: Ibland hittar man bra förvaring på dom mest udda ställen! :D
Honi

2 Alexandra:

Går och klämmer på dem där varenda gång jag jobbar. Ska nog köpa på mig ett par stycken innan jag slutar om några veckor :)

Svar: Tycker dom är bra men föredrar dom stora. Hade önskat att dessa var lika stora men med samma storlek på lådorna!
Honi

Kommentera här: