Pretty in Pink (10 sobert rosa produkter)

tema puderrosa smink2Idag ska vi kika på 10 ljuvt ljust rosa produkter till naglar, läppar och ögon! Ljust roséguld eller pastellrosa gillar jag om sommaren, det är snyggt till en eventuell bränna och enkelt att slänga på utan att det behövs så mycket annat. Ljust rosa eller roséguldiga nyanser tycker jag är enkla att matcha då nästan alla slags läppfärger passar bra till utan att man behöver tänka särskilt mycket över det. Tipsa gärna om du har några andra favoriter i kategorin!

1. Nyx Jumbo Eye Pencil i nyansen Yogurt

Jag har massor av Nyx's Jumbo-pennor (Milk använder jag flera gånger i veckan) i mängder av nyanser, men yogurt är definitivt en av nyanserna jag använder oftast. Nyansen är en slags blandning mellan bronze, roséguld och rosa och är enkel som sjutton att applicera på locket och blenda in med ett finger.

2. Mac Eyeshadow i nyansen Bouffant

Bouffant kom med kollektionen Mac is Beauty som dök upp för ett par månader sedan och har blivit väldigt välanvänd sedan. Nyansen är ljuvt persikorosa och är snygg både helt ensam på locket eller med en lite mörkare nyans i globlinjen. Skuggan finns nog inte kvar i butik men finns fortfarande kvar på hemsidan!

3. Freedom Makeup single eyeshadow i nyansen Gilded 216

Jag beställde hem ett gäng produkter från det nya märket Freedom Makeup och visade dom på bloggen för ett tag sedan. Nyansen 216 från "Gilded"-serien är en ljuvt rosa skapelse som är relativt glitzig. Passar fint till sommarfester men kräver en lite klistrigare bas för att hålla hela kvällen!

4. Maybelline Color Tattoo i nyansen Pink Gold

Maybelline's krämskuggor "Color Tattoo" sitter som berget på mig hela dagen och därför blir dom lite extra använda när det är varmt eller regnigt och jag behöver se presentabel ut. Pink Gold är en underbart snygg roséguldig nyans som passar bra både på blekfisar eller någon med djupare hudton.

5. Shiro Cosmetics ögonskugga i nyansen Alpaca Picnic

I jämförelse med tidigare nämnda fyra produkter så är Shiro's ögonskugga "Alpaca Picnic" mer rosa än roséguld, men lika snygg är den för det! Jag har visat swatches och hur jag förvarar  mina indieskuggor här för dom som är nyfikna. Alpaca Picnic har ett fantastiskt skimmer men kräver en lite klistrigare bas för att hålla hela dagen. Sjukt snygg! tema puderrosa smink

6. Mac Eyeshadow i nyansen All That Glitters

En av dom första Mac skuggorna jag köpte var klassikern All That Glitters, en hälften bronzig och hälften roséguldig nyans som blendar ut som en dröm och som har en fantastiskt krämig formula för att vara puder. Den har blivit väldigt välanvänd då den är neutral nog till att räknas som en väldigt naturlig sminkning men rolig nog till att ge en lite annorlunda look än en vanlig skimrig bronze-nyans gör.

7. Isadora Multi-vitamin Gloss i nyansen Lychee

Isadora's Multi-vitamin gloss kanske inte är perfekta för en dag på stranden då dom är lite klistriga (Hej sand på läpparna) men om man vill ha glossy-glossiga läppar som håller rätt länge och som har en skön nästan geleaktig formula så är dessa bra (Till en varm shoppingdag gillar jag dessa!). Nyansen Lychee ger lite gloss, lite sparkle men är i övrigt rätt neutralt och passar på dom flesta.

8. Mac Veluxe Pearlfusion palett i nyansen Peachluxe

Den mittersta skuggan i Mac's "Peachluxe"-palett är en väldigt tjusig sober rosa nyans som har lite glitz och som är en väldigt läcker ögonlocks-färg till en partymakeup. På med en klistrig bas (Typ en Paint Pot) och packa sedan på skuggan med en platt ögonskuggeborste för maximal effekt!

9. O.P.I Pink Yet Lavender

Glitter och holo-lack är något av det roligaste jag vet om sommaren. Solen gör verkligen att färgspelen kommer till sin rätta och det ÄR bara lite roligare med glitterlack när dom kan glittra som en discokula i solen än under en lampa inomhus under vintern. OPI's Pink Yet Lavender har hexagoner i roséguld och prismatiskt glitter som skapar en underbar kombination på nästan alla slags lack (Eller varför inte en glitterombre rätt på nageln?). Snyggt snyggt snyggt!

10. Maybelline LashSensational Mascara

Den här har en roséguldig förpackning så den får räknas som rosa tycker jag, även fast mascaran själv är svart som natten. Den passar in med dom andra iallafall så det är det som räknas idag! Jag har blivit urbota förtjust i LashSensational's böjda borste och trevligt hållbara formula. Jag ska inte prata för mycket om den men kan skicka nyfikna personer vidare till min recension på just denna mascara!

tema puderrosa smink3Nyx Jumbo Pencil Yogurt, Mac Bouffant, Freedom Makeup 216, Maybelline Pink Gold, Shiro Alpaca Picnic, Mac All That Glitters, Isadora Lychee & Mac Peachluxe


Kommentera här: