Nyhet: The Body Shop Italian Summer Fig (Fragrance Collection)

the body shop parfym italian summer figJag har sedan länge varit väldigt förtjust i The Body Shop's så kallade "Fragrance collection" där vi finner lite mer avancerade dofter än dom som hör ihop med dom klassiska body butters (T.ex. Jordgubbs-parfym, vaniljeparfym etc). Den 14 Juli släpper man den nya doften "Italian Summer Fig" och väljer samtidigt att köra en relansering med nytt utseende på redan existerande parfymer i "Fragrance Collection". Utöver parfymerna så finner vi också ett gäng produkter med matchande doft, vad sägs inte om en lite lättare "Fragrance mist" eller en fluffig "Body Cream" för att doften ska räcka extra länge?

Italian Summer Fig:

Nytillskottet "Italian Summer Fig" är ett trevligt komplement till kollektionen, men den inte en av mina favoritdofter. Doften består av bl.a.  fikon, krokus, rosor och ekträ, vilket skapar en söt men samtidigt jordig parfym som jag är säker på kommer falla många i smaken. Sötman ihop med det lätta rökiga träiga är en spännande men samtidigt väldigt universell doft som man kan bära oavsett ålder. Jag hatar inte doften, men den är samtidigt inte lika fräscht krispig som jag gillar. Parfymerna(EdT) innehåller precis som tidigare 50 ml och kostar 295 kronor/stk. Jag är sedan tidigare väldigt förtjust i Fijian Water Lotus som också snart kommer i ny skrud, men i kollektionen finner vi också dofterna Japanese Cherry Blossom, Atlas Mountain Rose och Indian Night Jasmine. Som ni kan se på bilden nedan så är det en väldigt stor förändring när det kommer till utseende, den långa smala rektangulära flaskan med silverlock har blivit förvandlad till en klassiskt elegant liten runt flaska med genomskinligt lock. Det ser nästan ut som små ballerina-kjolar! Vad tycker du om förpackningen? Bättre eller sämre? the body shop parfym italian summer fig2

Kommentarer:

1 Shortylegsbeauty:

Förpackningen är fin, men jag föredrar långa smala flaskor för de är lättare att ha med i väskan ;)
Italian Summer Fig låter underbart men jag tror inte att jag skulle vara så förtjust i doften enligt beskrivningen.. det får inte vara för blommigt och kryddigt ifall jag ska tycka om en doft ;)
Jag älskar däremot deras Body, Room & Linen Spritz i doften Raspberry & Pomegranate :)
xx

Kommentera här: