Recension: Maybelline Dr. Rescue Nagelprodukter (Baslack, topplack etc.)

maybelline dr rescue nagellack topplack bästa baslackTidigare i år släppte Maybelline ett gäng nagelprodukter under samlingsnamnet "Dr. Rescue" (Det finns även Dr. Rescue produkter i Baby Lips sortiment) och det gömmer sig faktiskt en och annan godbit bland dessa budgetprodukter. Låt oss kika på hela gänget!

Gel effect - Top coat (49 kr):

Det var utan några som helst förväntningar som jag gav mig på detta topplack och jäklar vilken bra produkt Maybelline har skapat! Topplack är extremt viktigt för mig och det är en av dom nagelprodukter som jag ställer allra högst krav på. Tidigare har jag testat Seche Vite och är ett stort fan, men eftersom SV har en tendens till att krympa mina lackningar när det torkar så har jag försökt hitta något annat som fungerade bättre. Borsten är lagomt bred, lätt att lacka med och själva topplacket är glossigt som fasiken och torkar relativt snabbt (Dock inte lika snabbt som med SV). Hållbarheten med detta topplack på är dock mycket bättre än med SV enligt mig, jag som normalt har problem med tip-wear efter två dagar och att det börjar flagna nästan lika snabbt är imponerad när fjärde dagen kommer och mitt lack ser lika snyggt ut som när jag lackade. Tummen upp.

All in One (49 kr):

Den här produkten är lite medioker tycker jag. Den försöker vara ALLT men lyckas bara halvbra. Om man reser och vägrar att ha med bas & topplack så kan denna fungera relativt okej men jag upplever inte att mitt lack fäster bättre på nageln eller att mina naglar ser snygga ut i längre än två dagar. En okej allt-i-allo produkt men inte mer. maybelline dr rescue nagellack topplack bästa baslack2

CC Nails - Base coat (49 kr):

Baslacket är också rätt bra, det lägger sig som en uppljusnande film på naglarna som nästan ser blå ut när man just lackar det. När det väl har torkat lite (Och det går också rätt snabbt) så blir ytan halvmatt och jag upplever att det gör det lättare att lägga lacket jämnt än med många andra nagellack. Finishen påminner lite om Orly's Bonder som också ska göra så att nagellack nästan sugs fast i nagels yta. Bra baslack till budgetpris!

SOS Nail Balm (49 kr):

När det kommer till återfuktning av mina naglar och nagelband så är det oftast oljor eller riktigt smöriga balms som gäller och då sticker denna lilla stift-produkt ut lite bland fuktbomberna. SOS Nail Balm är ett återfuktande nagelbalsam i stiftform som har en doft av vad jag skulle kalla för Vicks Blå + Något sött i bakgrunden. Don't get me wrong, Mint kan vara trevligt ibland men på läpparna och naglarna totalvägrar jag då jag tycker att det kan svida lite med mintiga produkter. Jag upplever inte att denna svider något särskilt men jag upplever inte heller att den gör särskilt mycket för att råda bot på torrfnasiga nagelband. Trevlig väsk-förpackning och minimalt kladd men jag hade önskat lite mer fukt.

Kommentarer:

1 Lackert:

Topplacket lät som nåt som kan vara värt att testa

Svar: Blev faktiskt väldigt överraskad, det är en storfavorit!
Honi

Kommentera här: