Ny förvaring: Läppstift/läppglans

lipstick storage drawer dividers läppstift förvaring makeup smink.pngOvan ser ni min låda med läppgunk, allt från läppstift till läppennor (Men läppglansen fick inte plats så dom är i en annan låda). Jag har använt 5 plastställ till mina läppgrejer men utökade även med en hög akryllåda till pennor och en lägre akryllåda med små "rum" till t.ex. knubbiga pennor, stains och läppbalsam. Jag har alltid varit väldigt förtjust i dom här små plastställen, och dom är billiga som sjutton (Typ ett par dollar på eBay), men jag kan inte utnyttja platsen i lådan lika bra som jag gärna hade önskat och alla läppstift får inte plats i facken.

Min nya lösning:

För att få ner mina läppglans i lådan igen och för att utnyttja platsen på ett lite bättre sätt så beställde jag hem ett gäng så kallade "drawer dividers" från eBay, jag tror jag köpte 4 paket till ca. 20 kr/stk. I varje paket finns det 6 avlånga små plast-delare som man kan klicka i och ur varandra för att skapa ett helt skräddarsytt mönster till sina egna behov. Mitt behov var läppgunk så jag gick bananas med plast-delare i alla springor. Om plast-delaren är för lång så kan man bara bryta av den och om man har några kortare bitar till övers så kan man använda dom ändå, när det är så många fack som i min lösning så är det inte särskilt mycket rörelse och då sitter dom där dom ska ändå. Jag är helnöjd! Jag fick inte bara in ALLA mina läppglans utan också läppstift som har varit för stora, för små (Vissa kan man ha två i ett fack, t.ex. Maybelline Color Drama) eller bara för långa för dom relativt låga plastfacken i min tidigare lösning. Jag tänkte att ni kanske ville se hur det blev, ni var intresserade på instagram iallafall (@Makeupbyhoni)! [caption id="attachment_2137313401" align="aligncenter" width="750"]lipstick storage drawer dividers läppstift förvaring makeup smink2.png Gammal lösning med plastställ[/caption] [caption id="attachment_2137313402" align="aligncenter" width="750"]lipstick storage drawer dividers läppstift förvaring makeup smink3.png Ny lösning med "Drawer dividers"[/caption] [caption id="attachment_2137313403" align="aligncenter" width="750"]lipstick storage drawer dividers läppstift förvaring makeup smink4.png Ny lösning med "Drawer dividers"[/caption]

Kommentarer:

1 Blowfish:

Ser definitivt bra ut! Undra om det går att göra liknande med rouge lådan..

Svar: Det borde man kunna göra, man kan placera plast-grejerna lite hur man vill så till rouge/puder etc borde det inte vara några problem :)
Honi

2 Sofies Skönhetsblogg:

Åh, längtar till jag får hem mina nu! :D

Svar: Ohh du får hojta till med en bild när du fått dom på plats! :D
Honi

3 Wysteriia:

Alltså detta hade jag behövt kika på!

Svar: Sjukt smart och utnyttjar verkligen platsen optimalt!
Honi

Kommentera här: