NOTD - H&M"Purple Aura"

hm beauty nailpolish nagellack purple aura.pngIgår var jag en tur i stan med min bästa väninna för att fira hennes 25:års-dag (Som är idag, Grattis Heidi!). Vi kilade förbi H&M och såg att dom hade fått upp stora delar av det sprillans nya H&M-Beauty sortimentet som jag har varit väldigt nyfiken på. Jag stod och valde mellan två duochroma blå/gröna lack och plötsligt fick jag Purple Aura i handen av Heidi, jag var tvungen att köpa det! Purple Aura är ett duochromt lack som skiftar mellan bronzig guld och en blåtonad lila (Eller blurple). Jag har lagt upp två bilder i skugga för att visa er dom fina färgskiftningarna samt en bild i full sol för att visa er den snygga lila basen och skimret! Lacken innehåller 8 ml och kostar 49,50 kr. Det finns massvis av nyanser att välja mellan! Jag köpte även en läppenna som jag tänkte visa er i ett senare inlägg. Jag kan redan nu avslöja att formulan är mjuk och krämig och att hållbarheten är på topp! hm beauty nailpolish nagellack purple aura2.png hm beauty nailpolish nagellack purple aura3.png

Kommentarer:

1 Emma:

Snyggt lack!

2 Anna:

vilket snyggt lack :)
Var inne och kikade på h&m idag och jäklar vad lack...
Skulle kunna köpa massor 😍

3 Shortylegsbeauty:

Men OJ så underbart lack :O
Jag har inte varit till H&M på en tid men tror inte dessa har kommit till våran butik här i Vasa ännu.. det tar alltid länge innan vi får saker å ting ;)
Helt otroligt läckert.. måste skaffa detta :)
xx

4 Jennifer Ruuska:

Wow! Så himla snyggt höstlack :)

Svar: Verkligen! Höstnyanser med en lila twist, älskar't!
Honi

5 Lackert:

Det ser super snyggt ut, perfekt nyans

Svar: Jag blev faktiskt lite förälskad, har inget liknande!
Honi

6 Gelic' nail art:

Dra mig baklänges, jag MÅSTE skaffa detta. Är det i deras ordinarie sortiment eller en LE?
Ska kika i Tyskland om det kommit in här än.. Annars får jag vänta några månader och hoppas på sverige.

Svar: Det ordinarie nya HM beauty sortimentet så vitt jag vet! Borde redan finnas i Sverige, vi får alltid grejerna efter er här i Danmark :)
Honi

Kommentera här: