Isadora - Rock&Romance (Höst 2015)

Under vecka 32 (Alltså nästa vecka) släpper Isadora sin höstkollektion och promobilderna har verkligen fått sig ett lyft där man äntligen har gått från 80-tal till något lite mer modernt. Man har valt att använda modellen Xenia Deli som ansiktet utåt för Isadora, en kvinna som tidigare har jobbat med Victoria's Secret, Sports Illustrated och Elle. Höstkollektionen är uppdelad i tre "looks" med en palett, en eyeliner, ett läppstift och ett nagellack i varje.

Dark Romance:

Murrigt gröna nyanser till ögon och naglar och en vampig lila/bärig nyans till läpparna. Är sjukt sugen på läppstiftet i denna look, det ser ut som att det är det Xenia har på promobilden!

Rocker Edge:

Sotiga grå nyanser till ögon, mörkt bärigt lila till naglarna och mellanrosa till läpparna för att bryta av lite från dom mörka sotiga ögonen. Jag har testat dom sotiga pennorna sedan tidigare och är verkligen förtjust, ni kan se swatches på den grå från denna look och den bruna från Bohemian-looken i detta inlägg. 

Bohemian:

Bohemian-looken är lite mer lättburen med nudenyanser till ögonen (Nude-palett + brun eyeliner), nude-stift till läpparna och bärigt rosa till naglarna. Paletten heter Muddy Nudes och den har jag faktiskt sedan tidigare, om än inte helt komplett.

EyeShaQua_03_open_FEye Shadow Quartet (139 kr): Urban Green, Muddy Nudes & Moon Rock

Perfect Moisture Lipstick (129 kr): Cool Cashmere, Bohemian Rose & Dark Romance

Smoky Eye Liner Waterproof (99 kr): Dark Brown, Dark Grey & Dark Green

Wonder Nail (79 kr): Urban Green, Bohemian Rose & Dark Romance


Kommentarer:

1 Sanna:

Ååååh vad jag längtar till hösten så man kan börja använda lite mörkare smink! <3
Det känns så "fel" att ha typ super smoky ögon eller jättemörka läppar på sommaren. x)

Svar: Ja speciellt om det är varmt, då smälter allt smink av ansiktet ju! :D Jag älskar höstigt smink, men nu har vi ju inte haft den bästa sommaren så jag har faktiskt haft rätt mörka läppar osv även under sommaren!
Honi

2 Ingrid:

Precis så tänkte jag också när jag såg bilden. Verkligen ett lyft! Och det ser ju ut som riktigt fina produkter. Måste testa en ny uppdaterad ögonpalett, jag har liksom inte gillat de tidigare, de funkar inte på plats på ögonen, trots primer.

3 Lackert:

Grymt snygg kollektion! Ser framemot hösten och alla härliga färger, alltid snyggast färger då

4 Isadora Rock & Romance (Höst 2015) – Swatches:

[…] visade lite promobilder från Isadora’s höstkollektion häromveckan så nu tänkte jag att vi skulle kika lite närmare på godbitarna nu när dom har utkommit i […]

Kommentera här: