The Body Shop Beauty Musthaves (Vår 2015)

the body shop beauty musthaves honey bronzer moringaDet dök upp ett paket med The Body Shop's så kallade "Beauty Musthaves" för ett par dagar sedan och det är en bunt läckra grejer här må man säga. "Beauty Musthaves" är något som TBS gör varje kvartal för att lyfta fram produkter som passar säsongen eller produkter som man tycker är extra bra. Jag har sedan tidigare testat ungefär hälften av grejerna (Bronzingpudret är en av mina favoriter till contouring för blekfisar) men resten är för mig relativt okända! Jag kan börja med att berätta lite om dom produkter som jag redan har testat. Honey Bronze Bronzing Powder är ett matt bronzing-puder som jag för det mesta använder till contouring. Här har man varit smarta och även gjort produkter som passar folk som är bleka (Yours truly t.ex.) med ljusa 01 som är relativt neutral i tonen om man jämför med övriga nyanser. Jag applicerar denna under kindbenen, på tinningarna och om jag känner för något lite extra så applicerar jag även lite på käkbenet. Detta är helt klart min absoluta favoritprodukt från The Body Shop, i alla kategorier.

the body shop beauty musthaves honey bronzer moringa2Honey Bronze Bronzing Powder - 01, 02 & 04 (185 kr)

the body shop beauty musthaves honey bronzer moringa3Honey Bronze Bronzing Powder - 01, 02 & 04 (185 kr)

En annan produkt jag har recenserat nyligen är Drops of Youth Eye Concentrate, ni kan läsa vad jag tyckte i detta inlägg. Moringa Body Butter har en lätt blommig doft och är inte fullt lika fuktgivande som några andra Body Butters. Doften är inte min favorit men min bästa väninna Heidi är totalförälskad i hela Moringa-serien. Rekommenderas till dom som gillar lätta blommiga dofter med lite sötma! Vitamin C Microdermabrasion har jag också testat tidigare och även den är en produkt som jag definitivt rekommenderar för den som vill skrubba bort lite torrfnas på ett effektivt sätt. Jag har skrivit kort om produkten här och i övrigt är jag glad för att jag har möjlighet att testa denna lite mer ingående. I övrigt är alla produkter helt nya för mig, Spa Fit skrubben innehåller citrusoljor och doftar som om en citron och en apelsin fick ett love child. Helt efter min smak alltså, citrusknarkare som jag är. Att burken är hur söt som helst gör det hela ännu roligare, men jag har på känn att jag kommer stå och svära för att jag inte kan öppna/stänga locket. Men doften alltså, mums. Moisture SPF15 foundation fick jag i helt fel nyans så jag återkommer med en recension senare när jag fått tag på rätt färg! The Body Shop beskriver denna som en foundation med fjäderlätt formula som ska passa till normal/torr hy. Massor av roliga produkter här alltså! Har du testat någon av dessa produkter (Speciellt foundation + Vitamin E-krämen), vad tyckte du?

the body shop beauty musthaves honey bronzer moringa4Vitamin E Day cream (175 kr)

the body shop beauty musthaves honey bronzer moringa5Drops of Youth Eye Concentrate (295 kr)

the body shop beauty musthaves honey bronzer moringa6Moringa Body Butter (185 kr)

the body shop beauty musthaves honey bronzer moringa7Moisture Foundation SPF15 (235 kr) & Vitamin C Microdermabrasion (275 kr)

the body shop beauty musthaves honey bronzer moringa8Spa Fit Smoothing & Refining Scrub (295 kr)

Kommentarer:

1 ALEXANDRA:

Skulle vilja testa skrubben, pudret och foundationen. Ansiktsskrubben och ansiktskrämen är favoriter hos mig :)

2 The Body Shop utökar Honey Bronze-sortimentet » Honi Beauty:

[…] Honey Bronze Bronzer […]

Kommentera här: