Recension: Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl (Nude + Black)

rimmel scandaleyes waterproof kohl kajal nude black Eyeliner är ett av mina måsten när jag sminkar mig, oavsett om jag bara markerar fransraden lätt med en ljus brun eyeliner eller om jag går all in med svart cat-eye. Idag ska vi kika på två eyeliner-pennor från brittiska budgetmärket Rimmel, nämligen deras vattenfasta "Scandaleyes" kajaler. Än så länge har jag nyanserna Nude och Black, och namnen förklarar väl att det är en nude och en svart penna vi snackar om(duh). För det första så är detta några av dom krämigaste pennorna jag någonsin har testat, dom glider på som smör och efter kort tid så torkar dom och sitter som berget hela dagen. Nu har jag inte särskilt oljiga ögonlock (Snarare tvärtom) men på mig så sitter dessa pennor hela dagen utan att jag har ett tjusigt avtryck från min fransrad på mitt brynben. Jag har hört att vissa med väldigt oljiga ögonlock kan ha problem med avtryck osv. så det är något som kan vara värt att tänka på. På vattenlinjen sitter dessa också riktigt bra men kan kännas lite uttorkande eftersom dom är både vattenfasta och väldigt hållbara. Har man känsliga ögon(eller linser) så rekommenderar jag inte att man använder dessa på vattenlinjen men för alla andra så kan jag inte tänka mig att det är ett problem. Det enda som är lite knepigt med dessa är att dom måste torka in först om man applicerar dom på vattenlinjen, så jag försöker undvika att blinka särskilt mycket i ca. 30 sekunder efter applicering. I överlag är dom pigmenterade och krämiga som sjutton, sitter superbra hela dagen och kostar nästan ingenting. För mig kan dessa definitivt mätas med både Urban Decay's 24/7 pennor och Mac's.
 • Pris: Ca. 48 kr(Feelunique)
 • Finns hos: Feelunique.com, jag tycker också att jag sett Rimmel på Åhlens City i Stockholm.
 • Mitt betyg: 5/5, ska ha fler färger bums!
rimmel scandaleyes waterproof kohl kajal nude black2 rimmel scandaleyes waterproof kohl kajal nude black3

NOTD - Leighton Denny"Provocative"

leighton denny provocative nagellack nailpolish leighton denny provocative nagellack nailpolish2 leighton denny provocative nagellack nailpolish3Eftersom jag bär mycket svarta, vita och grå kläder så brukar jag låta mina läppar eller mina naglar vara en snygg "pop of color" i min look. Klassiskt rött passar till det mesta och ibland är jag lite extra cheesy och matchar med både röda läppar och röda naglar. Idag har jag Leighton Denny's "Provocative" på naglarna ihop med matt baslack(Under Cover) och glossigt överlack(Crystal Finish) från samma märke. Jag har testat bägge produkter flertalet gånger med olika slags nagellack och är klart imponerad över främst baslacket som med sin matta finish ger nagellack en perfekt grund att ligga på. Torkar dessutom snabbt som sjutton så man behöver inte vänta länge innan man kan se den matta ytan. Provocative är ett rött krämlack som täcker bra med ett lager (Jag testade med två i denna manikyr, men det behövdes inte) och har en trevligt glossig finish. Nyansen är en perfekt mellanröd som varken drar åt orange eller blått, den ligger perfekt mittimellan och är ett lack som jag tror skulle passa dom flesta!

FOTD - Hey, I just met you..

gold fotd.png gold fotd1.png gold fotd2.png gold fotd4.pngIbland sätter man sig vid sminkbordet med tanken om att man ska göra en snabb naturell sminkning, och så blir det till något helt annat. Jag kallar det för kreativ wanderlust, en känsla som jag tydligen inte alls kan kontrollera med tanke på att jag plötsligt har en taupe-metallisk sotning med antik-guld halo på ögonlocken. Nevertheless! Idag fick jag testat av två nya produkter (Jag har testat dom ett par gånger tidigare också), L'Oreals nya GlamBronze bronzer (Snyggaste mönstret...) och PürMinerals 4-in-1 Pressed Mineral Makeup. Bronzingpudret funkade fint även på en blekfis som mig, så länge jag var lätt på handen. PürMinerals-pudret använde jag ovanpå min foundation och även det var jag väldigt förtjust i. Recensioner osv. kommer snarast!

Produkter:

 • Mac Prep+Prime Primer (Inte på bild)
 • Rimmel Wake me Up foundation (010(
 • PürMinerals 4-in-1 Pressed Mineral Makeup (Porcelain)
 • Mac Mineralize Skinfinish (Perfect Topping)
 • Mac Fluidline Brow Gelcreme  (Deep Dark Brunette)
 • MakeupGeek Pigment (Liquid Gold)
 • L'Oreal Color Riche Les Ombres Monos (Quartz Fume)
 • Too Faced Shadow Insurance (Lemon Drop)
 • Makeupstore Cake Eyeliner (Black)
 • Maybelline ColorDrama (Nude Perfection)
stuffiused.png