Önskelista: Hurra hurra, snart är det min födelsedag..!

wishlist På tisdag är det min födelsedag, jag fyller hela 27 år och min plan är att fira med att lägga en beställning på lite roliga skönhetsgrejer som jag har suktat efter i flera månader. Jag har blivit helt insnöad på lila läppstift så jag har suttit och varit helt monster-sugen på två från Mac (Violetta & Heroine) samt ett från Kat Von D (Wonderchilde). Nu kan vi ju inte köpa Kat Von D i Sverige eller Danmark så jag ska höra om min svägerska kan plocka upp ett åt mig om hon har vägarna förbi ett Sephora när hon åker till New York snart. Om ni har tips på snygga lila läppstift så tycker jag att ni ska hojta till i kommentarsfältet så att jag inte missar några godingar! Vad suktar ni efter?
  • Milani Color Statement lipstick - Fruit Punch
  • Kat Von D Studded Kiss lipstick - Wonderchilde
  • Milani Illuminating Face Powder - Beauty's Touch
  • Mac Eyeshadow - Copperplate
  • Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade (Färg oklart, jag ska googla fler swatches)
  • Mac Lipstick - Heroine
  • Mac Lipstick - Violetta

Kommentarer:

1 Aida:

Har du Laura Mericer Temptation? Annars skickar jag den gärna till dig! Fick den i ett pressutskick och har bara testat den en gång, lila passar inte mig så bra så jag skickar gärna vidare den till dig som skulle uppskatta den mer :)

Svar: Men sluta! Har inte den och googlade just, ser underbart fint ut. Adopterar hur gärna som helst och betalar gärna frakten, mailar dig!
honiblogg@gmail.com

2 Sofies skönhetsblogg:

Har också varit väldigt förtjust i lila läppar på sistone och MAC Smoked Purple samt Chanel L’Adorée har blivit nya favoriter! :D

3 Lackert:

Dom lila läppstiften ser hur coola ut som helst. Tycker det låter som en bra ide att fira med å beställa lite skönhetsgrejer

4 Petra:

Jag är toksugen på Nars nya Dominique som är en gråtonad lila... *drools*

Kommentera här: