Recension: Isadora Flashing Volume Mascara

isadora-flashing-volume-mascara1.png Det här är sådan en produkt som man antingen älskar eller hatar, det finns liksom inga mellanting. Flashing Volume från Isadora är precis som namnet antyder en volymmascara som ska ge maffiga fransar. Mascaraborsten är liten och gjord i plast med små små piggar. Formulan sägs vara fukttålig (Alltså inte vattenfast) och det tycker jag definitivt är ett löfte som denna mascara håller. När man applicerar mascaran så kan den kännas rätt blöt, men den torkar väldigt snabbt och ger en snygg nästan glänsande svärta. I överlag så är detta en mascara som bara öser på produkt på fransarna, något som ger riktiga 60-tals-twiggy-fransar som jag tror att många skulle avsky (Men som jag gillar, till vissa sminkningar). Till en mörkare sotning eller en annan mörk sminkning så gör denna mascara sig absolut bäst då fransarna får stå i fokus. Hållbarheten var bra, jag upplevde inte att jag hade mascara på vift på kinderna under dom dagar som jag har burit denna mascara. Det här är dock inte en mascara där fu får till perfekt separerade fransar, dom blir snarare lite ihopklumpade om jag ska vara helt ärligt. Jag är positivt överraskad men detta är som sagt inte en mascara som jag tror skulle vara en storfavorit hos alla. Gillar man 60'tals-looken eller om man bär många sotningar så kan detta dock vara ett bra alternativ. isadora-flashing-volume-mascara2.png isadora-flashing-volume-mascara3.png

Honi har kris del 2

10665709_798583410164525_3561972815459087575_n Som jag hade på känn så återvänder jag härmed med del två ur serien "Honi har kris", såhär lagom till min 27-års-dag. I första delen använde jag Directions hårfärg i nyansen Lilac, idag har jag dopp-färgat håret med Directions hårfärg i nyansen Fire. Det lila försvann relativt snabbt ur håret (Försvann helt, faktiskt, kvar blev bara mina blekta toppar). Fire är en KNALLRÖD färg som liksom bara pockar på uppmärksamhet samtidigt som den är höstig och eldig. Jag har inte blekt hårtopparna igen utan bara dragit nytta av den blekning jag gjorde när jag färgade topparna lila. Jag har inte upplevt någon skada alls av Directions hårfärger faktiskt, dom känns snarare vårdande och har en behaglig doft som mest bara luktar balsam. Jag applicerade Fire i håret, ungefär tre centimeter under där jag ville att dipdyen skulle sluta, sedan använda jag en gammal hårfärgsborste och "tuperade" håret mellan det röda och min naturliga hårfärg för att få till en snygg övergång. JAG GILLAR! Gillar'u?

Önskelista: Hurra hurra, snart är det min födelsedag..!

wishlist På tisdag är det min födelsedag, jag fyller hela 27 år och min plan är att fira med att lägga en beställning på lite roliga skönhetsgrejer som jag har suktat efter i flera månader. Jag har blivit helt insnöad på lila läppstift så jag har suttit och varit helt monster-sugen på två från Mac (Violetta & Heroine) samt ett från Kat Von D (Wonderchilde). Nu kan vi ju inte köpa Kat Von D i Sverige eller Danmark så jag ska höra om min svägerska kan plocka upp ett åt mig om hon har vägarna förbi ett Sephora när hon åker till New York snart. Om ni har tips på snygga lila läppstift så tycker jag att ni ska hojta till i kommentarsfältet så att jag inte missar några godingar! Vad suktar ni efter?
  • Milani Color Statement lipstick - Fruit Punch
  • Kat Von D Studded Kiss lipstick - Wonderchilde
  • Milani Illuminating Face Powder - Beauty's Touch
  • Mac Eyeshadow - Copperplate
  • Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade (Färg oklart, jag ska googla fler swatches)
  • Mac Lipstick - Heroine
  • Mac Lipstick - Violetta