Vinn Essie's Höstkollektion

essie-höst-vinn.png Jag tycker att vi ska fira lite, jag har nyligen kommit upp i 400 följare på Bloglovin' och då är det väl på plats att jag ger tillbaka lite kärlek till er härliga läsare. Utan er hade det inte varit lika roligt att blogga! Det ni kan vinna är hela Essie's höstkollektion som ni kan se på bilden ovan, för att spara på fraktkostnader så kommer jag dock inte skicka lacken i lådan, dom blir inpackade i bubbelplast istället. För att vara med i tävlingen vill jag att du i kommentarsfältet beskriver en produkt som du önskar fanns men som du inte har hittat. Namnge produkten, beskriv egenskaperna och eventuell färg! Är ni redo!?

Regler:

  • Tävlingen pågår fr.o.m inlägget blir publicerat till Onsdag den 15:e Oktober kl 12.00.
  • Du ska ange en giltig e-post adress i e-post fältet, annars har jag ingen möjlighet för att kontakta dig om du vinner och din kommentar diskvalificeras.
  • Vinnaren står för eventuell vinstskatt.
  • Tävlingen är öppen för läsare i Sverige, Norge och Danmark.

Kommentarer:

1 Jessica:

Jag önskar att det fanns en eyeliner som gör att det blir omöjligt att göra fel med! Jag kladdar alldeles för mycket med den

2 Diana:

Att hitta en foundation som passar är en riktig pina, så jag önskar att det fanns någon typ av universiell foundation som anpassade sig efter ens hudtyp. Jag som har kombinerad hy är tvungen att använda olika foundations på olika partier av mitt ansikte. Det skulle vara fantastiskt att bara använda en produkt som la sig slätt över torra partier och stannade kvar under dagen på de oljiga. Den skulle givetvis komma i massor av olika färger, precis som vanliga foundations, men med ett bredare utbud - speciellt för varmtonade blekfisar som jag. Den skulle nog heta "The One" - tycker jag är rätt passande :)

3 Hilda:

Jag har inte hittat någon foundation som verkligen trollar bort mina finnar (helst föralltid). Visst blir de ofta mindre synliga, men det syns alltid att jag försöker gömma någonting där bakom masken. Min ojämna hud efter ärren skulle jag gärna också önska att den trollade bort. Jag hoppas att den finns därute någonstans, bara att jag inte har funnit den ännu!

4 Ann-Sofie/Colour it:

Härlig lacktävling!
Klart lacknörden måste vara med då ju. ;-)
Oj nu fick jag fundera en del....;-)
Jag önskar att det fanns en produkt för håret som på något mirakulöst sätt kunde göra det tjockare, (de som finns funkar inte så bra). Det skulle lägga sig som en tjock hinna kring de existerande hårstråna och ge håret ett mer fylligare utseende. Håret skulle helt enkelt se tjockt och välmående ut. Varför jag önskar detta är för att jag lider så oerhört mycket av mitt tunna hår, som gör att min hårbotten syns. Denna hårprodukt skulle heta: "Thick Hair For Sure". ;-)

5 Anneli:

Jag önskar att det fanns lösögonfransar som är helt "fool-proof" och så lättapplicerade att ett barn kan göra det snyggt utan att kladda med lim eller ett snett resultat. Det är 2014 nu, det borde väl tekniskt sett vara möjligt? :p

6 Lovisa:

Jag skulle hemskt gärna vilja att det fanns en ansiktsmask som gör huden perfekt direkt. Inte efter att ha använt den i en vecka eller en månad - direkt. En magimask som återställer både torra och oljiga delar av ansiktet (så att vi med båda delarna får allt i ett) och trollar bort finnar, pormaskar och mörka ringar under ögonen. Man ska inte heller behöva ägna en halvtimme till att vänta tills den torkat, fem minuter räcker. Produkten ska heta något i stil med instant clear, det är ju precis vad hyn blir! Och priset? Runt 49 kronor, den räcker dessutom i ett par månader!

7 Anna-Märta Stålnäve:

En magiskt creme som kan användas i HELA ansiktet (orka ögoncreme och ansiktscreme på morgonen) som magiskt trollar bort mörka ringar under ögonen och utjämnar hudtonen och som givetvis passar just min hudtyp (torr på gränsen till känslig/reaktiv).

8 Emelie K:

Jag önskar att det fanns ett nagellack som inte chippa på mig fram tills man bytte färg! Verkar som en omöjlig uppgift, trots att jag testat alla sorter lacker. :(

9 Celina:

Jag önskar att det fanns ett sätt att färga/bleka håret utan att det slet på håret. Jag själv som har väldigt tunt hår har problem med att hålla det friskt samtidigt som jag slingar det hos frisören då och då. Det hade varit perfekt med hårfärg som inte slet på håret, tänk hur ofta man hade kunnat förändra sitt utseende då!

10 Emma:

Jag önskar att det fanns någon hårbortgningaprodukt som både var smärtfri och permanent. Så att man slapp raka benen hela tiden. Jag tycker att den borde heta typ "bye bye hair". Hoppas verkligen att den finna där någonstans.

11 Alma:

En superdupersnabb nagellacksremover saknar jag! En remover som är skonsam mot naglarna, som snabbt tar bort alla typer av nagellack (även glitterlack som är hemskt svåra att få bort) och som inte luktar allt för starkt. Det är verkligen något jag önskar fanns!

12 Elin Victoria:

Min drömprodukt skulle heta Ultimate Mascara, för att en sådan finns helt enkelt inte. Jag har i alla fall inte hittat den än. Den skulle vara vattenfast, intensivt svart, ha förlängande fiber men även ge massor av volym och hålla "the curl" i mååånga timmar. Den skulle gå att bygga i lager och ge ett klumpfritt resultat. Gärna med en böjd borste, för att dem gillar jag. Dessutom skulle den inte få kosta mer än 150 kronor, och där har vi min ultimata produkt. Ultimate Mascara! xx

13 Nora:

iPolish - nagellacket där du bestämmer färgen och hållbarheten! Min önskeprodukt är ett innovativt nagellack som du med hjälp av en app kan ändra färgen på! Lacket är lätt att ta bort när du vill, men sitter där det ska tills du bestämmer att det ska bort. Vill du ha ett snällt nudelack på jobbet, men ett neongult på kvällen? Inga problem! Logga bara in i appen och välj bland hundratals färger. Med ett litet tryck på skärmen får naglarna den önskade färgen!

14 Bella:

Jag önskar det fanns en nagellacksremover som tog bort nagellacket i ett svep så man inte behöver sitt o gnugga och sen ha nagellack på hela fingrarna. Nagellacksremovern skulle också ta bort glitterlacken superenkelt och även lukta gott o vara skonsam för nageln. De dip in-burkarna som finns funkar ju ganska bra de två första gångerna, men om man gillar att använda starka färger, som jag gör ;), blir de ju sen färg på hela fingret när man trycker ner det.
En riktigt bra nagellacksremover som funkar för färgade lack och glitterlack borde finnas!

15 Elin:

Jag önskar att det fanns ett sortiment av foundations för oss blekisar, som går tre eller fyra steg ljusar än de ljusaste som finns nu. Fair is fair, vore ett passande namn med variant för neutral, gula och lite röda toner i hyn. Vore fantastiskt :)

16 Camilla:

Jag önskar att det fanns en produkt att "seala" in ögonsminket med, främst ögonskuggorna, så att det blev helt opåverkat av mina tåriga ögon. Alltså inte vattenfast smink eftersom det inte hjälper mot tåriga ögon, utan någon slags "överlack" för ögonlocken. Den skulle heta något i stil med "Eye Don't Budge" och vara helt fri från färg, lukt och den skulle överhuvudtaget inte kännas på huden. Om någon tog fram en sådan produkt skulle jag vara hen evigt tacksam! :)

17 Ingrid:

Ah, vilken kul tävlingsidé och vilka roliga idéer som alla har. Jag kan skriva under på flera av dom.

Men jag kan tänka mig något i stil med "instant wave" för håret. Mitt hår är alldeles för rakt (läs spikrak) och vill aldrig hålla lockar tillräckligt länge enligt mig. Jag har iofs fått in viss snits på att göra lockar men det tar liksom ändå för mycket tid för att göra det till vardags. Så något i stil med att ta i en produkt i håret, sätta på sig en typ en duschmössa en liten stund och sen bara släppa ut håret i härliga voluminösa lockar som såklart håller tills en borstar ur dom/tar en dusch. Givetvis ska de däremot inte rakna av fukigt väder.

Finns säkert någon som vill göra tvärt om också...

18 Pia:

För mig som älskar nagellack men samtidigt är aktiv med djur, hästar, arbete, dvs ingen bra kombo. Har man lyckats få fina naglar och är i stallet dagen efter så är de inte fina dagen eftr och allt jobb är borta. Så jag önskar att det fanns nagellack som VERKLIGEN håller! (jag har inte hittat det än!) För de produkter som lovar lång hållbarhet, de flagnar efter två dagar...

Den skulle heta "Top long Wear (and we promise you!)" och skulle finna i basfärger och pastellfärger (till att börja med!) och sedan komma ut i regnbågens alla färger! :D

19 Elinor:

Jag skulle vilja att det fanns ett piller man kunde äta för att ändra sin hårfärg. Är så innerligt trött på att färga håret stup i ett!

20 Emelie/Nails and all that jazz:

Vilken kul tävling! Jag älskar att sminka mig med massa färg, och brukar i synnerhet gå all in till fest. Däremot HATAR jag verkligen borttagningen, tycker det är så himla drygt att tvätta ansiktet med allt vad den proceduren innebär sent på kvällen/natten när jag bara vill gå och sova direkt. Har åtskilliga gånger tänkt på hur skönt det vore om det gick att bara "plocka av" sminket från ansiktet, ungefär som jag gör med mina kontaktlinser om kvällarna. Greppa tag, plocka bort och släng! Jag tänker mig därför produkten som en slags peel-off-bas (som de som finns för naglarna, fast för ansiktet istället) med det storslagna namnet Go ahead, un-make my day! Ganska ouppnåeligt förvisso, men jag fortsätter drömma framför tvättstället ;)

21 Emma:

Jag är gärna med och tävlar! :)¨

Jag önskar att det fanns nagellack som inte kunde fastna utanför nageln på huden! Jag målar alltid utanför och hade varit super med ett lack som inte kuned fastna på hud :)

Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2014/october/tavling-essies-hostkollektion.html

22 Kerstin:

Vilken skojig tävling!

Jag önskar mig den utlimata ögonkrämen. Den ska heta Doubble Sleep Eye Cream och dubblera effekten av en (för)korta nattsömn tex en småbarns/valps-förälder får (japp, passar både mammor och pappor!). Krämen ska vårda, vårda, vårda och återfukta, samtidigt som den ljusar upp, lyfter och jämnar ut. Den ska hålla både ögonsmink och concealer på plats, men samtidigt vara så bra på egen hand att den utklassar de flesta concealers. Krämen ska vara lättapplicerad oparfymerad och billig. Ej djurtestad, men gärna testad på just trötta mammor, jag är frivillig testare själv:) När krämen lanseras finns den i alla tänkbara butiker, i mataffärer står den även på kaffehyllan.

Sådär, hoppas att lacken vill flytta hem till mig och hoppas att någon genast uppfinner Doubble Sleep Eye Cream! Jag behöver den genast, känns som snarkande man, snarkande/drömmande hund, mardrömmande litet barn och sparkande filur i magen är i maskopi för att förvägra mig sömn just nu :)

23 Linda N:

Oj, vad många bra förslag! Själv tycker jag det tråkigaste med att sminka mig är att lägga basen. Hade därför önskat någon slags gipsmask eller liknande med en behållare där man kunde tömma ut sin flytande foundation. När man sedan ska sminka sig sätter man på sig masken någon minut och så liksom doserar den och masserar in foundationen jämnt över huden. Totalt onödig produkt egentligen, men jag hade lätt köpt den. InstaBase kunde den få heta.

24 Gabriella Borg:

Hur space age'igt kan man tänka?
För isåfall skulle jag vilja ha en liten, syrgasmask-liknande sak som man placerar på huden och som suger ut alla pormaskar och orenligheter.
Eller en kam som man bara drar genom håret och som känner när hårstrået börjar bli skört och klipper av det.
Oh! Eller en sån där dom har i Fifth Element, som man bara placerar över ögonen så Boom! Supersnygg ögonmakeup, baserat på hud- ögon- och hårfärg. =D

Ok, ska man vara lite seriös så skulle jag främst vilja ha en mascara som även är ögonfransserum. Vet att det finns något liknande, men inte med samma effekt som hos de där superdyra serumen. Sen får mascaran helst inte kosta 800 pix heller. =P
Skulle även vilja ha en nagellacksremover som man kan kleta över hela fingertoppen i stort sett, men som bara snabbt och exakt tar bort nagellacket som hamnat på huden, men lämnar den på nageln helt orörd.

25 Elin:

Jag skulle vilja att det fanns nått mirakel inpackning/balsam som gjorde att tjockigt,frizzigt och slitet hår blev glansigt, ofrizzigt och mindre tjockig. Har har jätte tjockigt hår hela livet och drömmer om hår som man någolunda kan få platt .. och med mindre tjockare menar jag att vissa skadade hårstrån växer ihop på något magisk sätt.. )
Produkten ska vara speciellt gjort för tjock hår och även innehålla värmeskydd som gör att du inte behöver använda värmskyddsspray och liknande produkter.

Produkten ska komma i en aussie liknande förpackning alltså utan lock och ska heta "no more frizz! "

26 Carola L:

Ett piller man kunde äta som gjorde att man blev pigg och fräsch - för det skulle jag behöva - känns som om jag går i dvala hela tiden

27 Maria J:

Jag skulle gärna se en läppenna med antiskakfunktion så att vi med ovana, darrhänta kan fylla i läpparna utan att behöva se ut som att en 3-åring gått lös med färgpenna i ansiktet på en! Produkten skulle kallas "Line and define" och ha ett enormt färgutbud med allt från MLBB för alla läppfärger till skrikigt röda, lila och orangea nyanser. Till skillnad från många av de torra läppennorna på marknaden idag skulle denna penna glida lätt över läpparna för att sedan sätta sig och ge läpparna en sidenmatt finish.

28 Gabriella Borg:

Fan! Glömde namnen, jag copy-paste'ar och rättar mina pinsamma misstag. =P

Hur space age’igt kan man tänka?
För isåfall skulle jag vilja ha en liten, syrgasmask-liknande sak som man placerar på huden och som suger ut alla pormaskar och orenligheter. Då det känns lite hudvård á la 50-tal skulle den heta något i stil med Vacu-pore.
Eller en kam som man bara drar genom håret och som känner när hårstrået börjar bli skört och klipper av det. Det känns ju lite tv-shop så ett namn i stil med E-Z trim eller Tops-Off! (utropstecknet ingår)
Oh! Eller en sån där dom har i Fifth Element, som man bara placerar över ögonen så Boom! Supersnygg ögonmakeup, den dyrare versionen kan själv välja färger utefter ens ögon- hud- och hårfärg. Den ska heta iSwift och den dyrare heter iSwift Adapt.

Ok, ska man vara lite seriös så skulle jag främst vilja ha en mascara som även är ögonfransserum. Vet att det finns något liknande, men inte med samma effekt som hos de där superdyra serumen. Sen får mascaran helst inte kosta 800 pix heller. =Den skulle ha en superstilren förpackning och vara så pass pretentiös att den i stort sett tar avstånd helt från vanliga mascaror. Hue-Serum v.2.0 döper jag den till.
Skulle även vilja ha en nagellacksremover som man kan kleta över hela fingertoppen i stort sett, men som bara snabbt och exakt tar bort nagellacket som hamnat på huden, men lämnar den på nageln helt orörd. Namn: Polish Perfect, Off-Course polish remover.

29 Helen F:

Jag hade velat ha en ansiktscreme som anpassar fukt och fettmängd efter årstiden. Ofta är det rätt svårt att hitta en creme som passar hudtypen och fungerar över alla årstider. jag vill ha en och samma creme som är lättare och med mer SPF på sommaren men med mycket fukt. På vintern ska den vara lite fetare och mer skyddande och ha ett lätt färgad ton så att jag ser lite piggare.

Den krämen behöver någon uppfinna. Den adaptiva krämen.!
//H

30 Ida:

Jag skulle vilja att det fanns en foundation och ett puder som anpassar sig efter ens hud när man applicerar den. Tanken är då att du ska kunna ha din foundation och ditt puder året om, inte behöva byta ut dem när det blir sommar och sol/ vinter och kallt. Den ska då alltså hitta pigmenten som är i din egen hud och sen se flawless ut.

Den här foundationen och detta puder ska även fungera som en concealer och rätta till röda partier och mörka ringar under ögonen.

31 Sanna:

Tillåt mig att presentera produkten direkt från framtiden – AnyFace!

AnyFace kommer när den tillverkas att vara en form av fast foundation. Funktionsmässigt fungerar den lite som en tunn modellera och har lika många möjligheter! Inga käkben? Bara att bygga upp ett par! Ojämnheter som exempelvis acneärr? Bara att fylla i tills det blir jämt! Eftersom AnyFace är så pass tunt och lättarbetat blir resultatet väldigt naturligt, men kan självfallet användas på många kreativa sätt som exempelvis till bodymodifications: det är din fantasi som sätter gränserna! Med sin unika återfuktande funktion och höga solskyddsfaktor kan den dessutom användas dagligen.

AnyFace beräknas komma till svenska återförsäljare hösten 2016. Produkten finns i över 20 olika nyanser. Pris kommer uppskattningsvis ligga på ca 250 kr/30 ml.

AnyFace: Because your face is like a canvas – limitless

32 Linda B:

Jag skulle vilja uppfinna ett nagellack som verkligen hålla det som de flesta nagellack påstår att de klarar! Det ska vara en perfekt formula, lätt att måla med, täcka med ett lager, sitta kvar och vara snyggt tills jag väljer att ta bort det och vara lagom dyrt! Har några nagellack som klarar av vissa av punkterna men man måste ju ändå komplettera med underlack och överlack för att det ska sitta bättre!
Nu är det dags att vi får en nagellack som verkligen lever upp till allt det! :D

Svar: Glömde ju skriva namnet!
Det ska självklart heta "Picture perfect polish"!!
Linda B

33 Hanna:

Mitt hår är väldigt rakt och då och då skulle det ju vara kul att få de där perfekta lockarna. Jag är dock född med en hand som är mycket bra på att måla alla möjliga saker på mina naglar ( se naililicious) men som inte fattar någonting när det kommer till lockning, så en locktång för dummies vore perfekt!

34 Linnea:

Min absoluta önskeprodukt är en ögonmakeupremover som FUNKAR. Jag vet, sjukt oglammigt, men jag är så trött på att stå och slita varje kväll med två olika removers (har testat i princip alla, från billigaste billig till dyraste dyr), tappa fransar varje kväll och ändå vakna med pandaögon nästa morgon. Den skulle kunna heta "Step one (and only)".

35 Essie Höst 2014 – Dress to Kilt » Honi Beauty:

[…] Är du sugen på att vinna hela kollektionen så har jag just nu en tävling som avslutas på Onsdag, länken hittar du här. […]

36 Else:

Vad många bra och roliga produkter folk föreslår:)

Min produkt är inte så spacy, jag önskar effektivitet! Ett hårshampoo (eller inpackning), som stimulerar hårsäckarna, så att de fortsätter slänga ut pigment i hårstråna och man inte får en massa dumma grå (vita) hårstrån. Inte att det är något fel att vara gråhårig, men det är inte så tjusigt med några få grå hårstrån här och var i mitt tycke (så hellre en helgrå man), och de gråa stråna signalerar onekligen ålderdom - oavsett om man är 20, 25, 30, 35, 40 etc år gammal är de flesta sällan redo att betraktas som 'gamla'. Personligen tycker jag att det är roligare att färga håret av lust än av 'nöd'.
Egentligen har jag mera tänkt i effekt än i fancy namn, men ColourKeeper kunde kanske vara bra? Hade produkten funnits och fungerat, hade män och kvinnor nog köpt den oavsett namn;)

37 Elin:

Så roliga förslag alla har! Mitt är kanske inte det roligste men någonting jag saknar. Jag tycker att det jobbigaste momentet i sminkväg är när man ska ta bort sminket. På kvällen när jag ska göra iordning mig vill jag bara att det ska gå snabbt. Så den ultimata produkten för mig vore en sminkborttagningsspray, ett sprut o sen är det bara att torka av, vattenfats mascara och rubbet! Den skulle heta "Off you go!" Uppföljaren skulle vara en spray med alla serum/dagkräm/nattkräm/ögonkräm man använder inbakat i en sprayprodukt, bara att spray och sedan smörja in - redo!! Gud vad det skulle glädja mig och underlätta i vardagen!!

Kommentera här: