Mac Viva Glam Miley 2015

mac viva glam miley 2015 promoMac har just lagt upp en bild på Instagram där man berättar att Miley Cyrus är Viva Glam's nya "Spokesperson" för 2015. Precis som med övriga Viva Glam kollektioner så kommer det släppas ett läppstift och ett läppglans i matchande nyanser, Miley's duo är knalligt rosa. Viva Glam skapades redan 1994 och är Mac's AIDS-fond där pengarna från varje såld produkt går till HIV/AIDS-programmet. Man tar hjälp av olika kändisar och använder dessa som dragplåster för att sälja ännu mer produkter, och från marknadsförings-ståndpunkt så är det genialt. Just Miley Cyrus är inte min favorit, och jag tycker att valet av "spokesperson"  förringar budskapet lite, jag kan dock slå vad om att produkterna kommer bli storsäljare. Tidigare har man använt kändisar som Rihanna, Nicki Minaj, Cyndi Lauper och Ru Paul som ansikten utåt för fonden. Ni kan se fler bilder på tidigare samarbeten på denna länk. Jag har inget släppdatum eller prisuppgifter på Viva Glam Miley Lipstick & Lipglass men förväntar mig att läppstiftet kostar 195 kr och läppglanset 185 kr som tidigare produkter har gjort.

Vad tycker ni om detta samarbete?

mac viva glam miley 2015

Kommentarer:

1 Mac Release Kalender » Honi Beauty:

[…] Viva Glam Miley (??) Promobilder […]

2 Skincare by Malin R:

Just samarbetet med Miley är jag kanske inte så begeistrad i, men läppstiftet är riktigt fab och det kan jag tänka mig att köpa!

3 Lovisa:

Tycker det ska bli skönt slippa rihanna. Hoppas det skiljer sig lit från alla rosa de släppt nylign haha

4 Mac Viva Glam Miley2 Lipglass:

[…] som Mac får in från Viva Glam går till att hjälpa personer med HIV/Aids. Miley Cyrus har tidigare haft en rosa duett och nu lanseras hennes andra duo, Viva Glam Miley2. Viva Glam skapades redan 1994 och genom åren […]

Kommentera här: