Udda... skönhetsprodukter

wtf Ni har säkert lagt huvudet på snedd och försöker lista ut vad sjutton dagens inlägg handlar om. Idag ska vi snacka om udda skönhetsprodukter som (let's be honest) ofta kommer från Asiatiska länder. Jag gillar ju udda och testar gärna knäppa produkter men jag får erkänna att jag aldrig sett liknande tortyrinstrument som på bilderna ovan.

1.

Deluxe Softhood Hair dryer attachment(15 $) är en stor head-piece med tillhörande elefantslang där man likt i en elefant-snabel (??)  kan proppa in hårfönen för att få till hårtorkningen extra bra (?). Jag kan se tjusningen om man t.ex använder velcrorollers men i övrigt verkar det som ett onödigt steg.

2.

Faceweaver excersise mask (60 $) ser ut som något från en Scream-film (Alternativt någon ny slags superhjälte). Masken ska bäras fem minuter om dagen och sägs ska ge ansiktet en workout för att förhindra rynkor och hängig hud.

3.

Face Slimmer Exercise Mouth piece(63$) ser ut som en sexleksak, alternativt något som ramlat av en Mrs. Potatohead. Produkten är likt Faceweaver en produkt som ska ge ansiktet en workout genom att sitta och rabbla vokaler i tre minuter om dagen med Face Slimmer i käften. Om någon i din närhet kan låta bli att skratta så dom gråter är dom blinda.

4.

Hana Tsun Nose Straightener(48$) är ett (tortyr)redskap som ska användas i 20 minuter om dagen för att räta upp på näsan och ge en "snyggare profil". Själv tycker jag mer att det ser ut som någon slags insekt.

5.

Beauty Lift High Nose är ännu en produkt med näsan som fokusområde, men som motsats till Hana Tsun så sägs denna påverka näsans form och profil med hjälp av elektriska impulser. I tre minuter om dagen ska man alltså utstå elektriska impulser och vibrationer genom näsan. Fy fan.

Skulle ni kunna tänka er att testa (eller har ni?) denna slags mer udda skönhetsprodukter?

Eng: Sometimes Asian beauty products baffle me and boggle my mind a bit. How about a "Face Slimmer exercise mouth piece" for a whooping 63 dollars that makes it look like you have a sex-toy in your mouth or a "Beauty Lift High Nose" that electrocutes you through the nose to make it look perky and straight. Jeez..

Kommentarer:

1 Lackert:

Ser ju lite ut som tortyrredskap iaf den sista :P

2 Maria:

Hahahahahahhahahahahaha alltså vänta HAHAHAAHAHHAAHHAHAHA, jag dööööööör så roligt, flera sådana här inlägg och ja, jag kan tänka mig att testa ansiktsmasken, bara för att....

Kommentera här: