Nyhet: The Body Shop Colour Crush Nagellack

The-Body-Shop-Colour-Crush™-Nail-Polish Så släpper The Body Shop äntligen en av produkterna som jag tycker har saknats i deras sortiment; NAGELLACK! Jag har ännu ingen information om Svenska priser eller Svenskt släppdatum men jag tänkte att vi kunde kika lite på en preview av lacken ändå. Update 25/8: Lacken släpps den 25:e September både i butik och online! Enlight information från British Beauty Blogger så kommer det släppas 24 nyanser som är veganska, 3-Free och inte testade på djur (Som vanligt med The Body Shop). Det släpps allt från klassiska neutrala nyanser som Frosting Fancy och Pink Cream men man har även valt att fokusera på några mer trendiga nyanser som Hemp Over Heels och A Grape Affair. Vad tycker ni? Har ni saknat lack i TBS's sortiment?

Shopping: Ny palett till mina MUS-skuggor

1.png För ett tag sedan klickade jag hem en tom palett och ett insert till mina ögonskuggor från Mac och eftersom jag gillade paletten och möjligheten för att ha alla mina skuggor samlade på ett ställe så klickade jag hem en tom palett utan insert till mina MUS-skuggor. Jag har gjort en video om hur man depottar MUS-skuggor, den hittar ni här. Paletten anlände igår och jag gick igång med att depotta ett par mer skuggor för att kunna fylla upp min palett helt. Botten av paletten är magnetiserad och jag har klistrat magneter + etiketter på undersidan av skuggorna så att dom sitter stadigt i paletten. I en Mac single/large palett får man plats till 12 Microshadows men jag valde att låta en The Body Shop skugga (som jag gillar väldigt mycket) ta den sista platsen. Paletten kostar 140 kr och finns hos Maccosmetics.se. Jag är så nöjd och kommer få så mycket med användning av mina skuggor i jämförelse med när jag har dom i individuella förpackningar!

Första raden:

 • Make up Store Microshadow Ranch
 • Make up Store Microshadow Design
 • Make up Store Microshadow Regent
 • Make up Store Microshadow Volga

Andra raden:

 • Make up Store Microshadow Sophisticated
 • Make up Store Microshadow Playful
 • Make up Store Marble Eyeshadow Amarillo
 • The Body Shop Colour Crush eyeshadow Grape Expectations

Tredje raden:

 • Make up Store Microshadow Breath
 • Make up Store Marble Eyeshadow Giallo damasco
 • Make up Store Microshadow City Jungle
 • Make up Store Microshadow Boarding
2.png 3

Recension: 100% Pure Fruit Pigmented water foundation

1 2 100% Pure är ett märke som jag har väldigt lite erfarenhet av, jag har faktiskt inte testat några produkter men däremot sett en del recensioner från mina skönhetsbloggarkollegor. Idag kikar vi på 100% Pure Fruit pigmented water foundation, en helt naturlig och vegansk foundation vars färg kommer från frukt. Några av dom naturliga ingredienserna inkluderar Aloe Vera, fruktextrakt från bl.a. persikor och aprikoser samt Tomat. Nu lusläste jag inte ingredienslistan innan jag testade denna produkt så när mitt ansikte började hetta och bli rött efter ett par minuter så anade jag ugglor i mossen. Jag är kritiskt allergisk mot tomater och förväntar mig inte att detta ska vara en av ingredienserna i foundation. Som tur var fick jag tvättat ansiktet (Och händerna där jag hade swatchat) relativt snabbt så att skadan blev minimal. Jag hann ta några bilder innan mitt ansikte gick upp i lågor så att ni kan se hur den ser ut på huden. Jag har applicerat produkten på vänstra sidan och låtit den andra sidan vara helt au-naturel. Produkten som sådan är väldigt skir och väldigt "fuktgivande". Den ger ett lätt glow men tillför egentligen inte mer än en vanlig dagkräm, den utjämnar hudtonen väldigt lite och täcker inte pigmentfläckar, fräknar eller liknande. Denna passar dig som inte är tomatallergiker(okej, lite bitter är jag ), har torr hud och i övrigt fin hud som inte behövs utjämnas. Jag föredrar foundations med medium täckning, eller iallafall sådana som går att bygga upp lite. Kika gärna in Molkan och Colour It's recensioner, dom har haft möjlighet för att testa mer ingående. 3
 •  Pris: 325 kr
 • Finns hos: Brallis.se
 • Mängd: 30 ml.
 • Mitt betyg: 0/5 med tanke på min allergi, 2/5 generellt om jag bortser från innehållet men jag har som sagt inte kunnat testa under mer än ett par minuter.