Recension: No7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator

 
No7's Beautiful Skin skrubb är inte lik någon skrubb jag har testat innan. Själva "basen" i skrubben känns som en tunn rengöringskräm som i efterhand blivit tillsatt små små skrubbkorn. Det är inte nog skrubbkorn för att man ska kunna få till en riktigt grundlig exfoliering och även om man på baksidan råder till användning 1-2 gånger i veckan så kan jag med fördel använda den varje dag.
 
Ett av mina största problem är att när jag har skrubbat färdigt och tvättat huden så känns min hud flottig, det ligger liksom en hinna med rester av produkten på ansiktet. Jag känner mig oljig, precis som om jag just smörjt in ansiktet med en ansiktsolja. Helt ärligt, jag är inte så imponerad. Jag får varken "radiance" eller känner mig exfolierad efter användning, det här känns mest som rengöringskräm. Har jag fått ett måndagsexemplar undrar jag?
 
Pris: 99 kr
Mängd: 75 ml
Finns hos: eleven.se
Mitt betyg: 2/5.

Kommentarer:

1 Beautybylinda:

Åh, jag stod för någon vecka sedan och velade över om jag skulle köpa denna eller inte. Tur att jag inte köpte den med tanke på dina erfarenheter av den. Så tråkigt när produkter är dåliga rent av

Kommentera här: