Förvaring: Uppdaterad förvaring + Nytillskott

 
Ni som följer mig på instagram (@Makeupbyhoni) har nog sett att jag har uppdaterat sminkförvaringen med nya lampor, en spegel og lite insatser för att kunna förvara mina produkter bättre. Jag tänkte visa er lite mer ingående bilder idag och hur slutresultatet blev. Jag är väldigt nöjd! Jag kommer säkerligen få frågor om lamporna, dom ska normalt monteras med ledning inne i väggen men jag har helt enkelt satt fast ledningar och ett stick i lamporna så att jag skulle slippa mecka med att sätta ledningar inne i väggen. Ledningarna går bakom spegeln och samlas sedan till en ledning i den lilla vita låda som hänger just under spegeln. 
 
Från Ikea:
Lampor Musik
Bord Malm (Finns visst bara i vitt nuförtiden)
Byrå Malm
Väggspegel Kolja
Antonius insats till lådor
Pall + Överdrag
 
Annat:
Stående spegel OBH Nordica
Akrylförvaring från Nomess Copenhagen (På bord)
Akrylförvaring till läppstift (Ebay)
Förvaring till örhängen (Ebay)
 
På bordet, fina produkter och nödvändigheter
 
Krämskuggor, eyeliners och läpppennor i gamla ljusburkar
 
Palettlådan!
 
Läpplådan!
 
Ansikte, rouge, highlighter och bronzer
 

Kommentarer:

1 Sofies skönhetsblogg:

Åh, vad fint!
Ska definitivt kolla in Antonius-insatserna till min nya sminkförvaring! :D

Svar: Dom finns visst i två olika storlekar vad jag vet, så man kan skräddarsy det!
Anna

2 FruVesa:

Va fint det blev! Nu inspirerade du mig att städa i mitt kaos så nu är det i ordning igen!

Svar: Tack! Ja ibland är det skönt att få en knuff så att man kommer igång, jag försöker hålla iordning i mina grejer hela tiden men det är inte alltid att det går lika bra :p
Anna

3 Ann-Sofie/Colour it:

Jaa du vet ju att jag tycker det blev såååå snyggt. Jag ska snart köpa lampor och spegel till min sminkhörna också. Är lite inne på de du köpt...;-)

Svar: Gillar verkligen slutresultatet, det enda som var dyrt var glödlamporna (Kostade typ mer än spegeln och lamporna tillsammans... :p).
Anna

4 Evelinasfina skönhetsblogg:

Åh blir galen nu när jag bor på ynka 35 kvadrat... Men i nästa lägenhet skal jag minsann också ha en liten sminkhörna! Bra och få lite inspiration nu så man kan börja planera hur man vill ha det.

5 Evelinasfina skönhetsblogg:

Åh blir galen nu när jag bor på ynka 35 kvadrat... Men i nästa lägenhet skal jag minsann också ha en liten sminkhörna! Bra och få lite inspiration nu så man kan börja planera hur man vill ha det.

Svar: Vi har ju just flyttat från en studenlya på 40-ish kvadrat till eget hus så jag vet precis hur du känner det! Så skönt att få rikligt med plats till sin hobby!
Anna

6 sannas rum:

Älskar de där musik-lamporna. Jag köpte dem men tyvärr gick det inte att installera dem hos oss, då vi bor i hyresrätt och de rätta uttagen inte fanns här. När vi flyttar till större ska jag dock anlita en elektriker som får lösa det där för mig!

Du deltog ju i en designutlottning hos Sara (brownsugar.se) i december där man kunde vinna en skräddarsydd design gjord av mig, så jag tänkte därför tipsa om att man nu får en ny chans att vinna en design till blogg.se. Om du vill delta finns inlägget här: http://www.sannasrum.se/2014/01/designutlottning-5/#comments

Svar: Du kan bara sätta en ledning på lamporna själv och stoppa den i kontakten som en vanlig lampa som jag har gjort!
Anna

7 Dess/Drömteori:

Åh, älskar såna här inlägg, smarta lösningar!

8 Nina:

Va fint du har det. Är riktigt avundsjuk på att du har en sminkhörna. Jag har allt mitt i badrummet vilket inte känns optimalt.

Svar: Smink blir ju dåligare snabbare om det blir fuktigt så var försiktig så att inget blir dåligt! Vi har ju bott i studentlägenhet i flera år så det är SÅ SKÖNT att äntligen ha plats så det räcker och blir över.
Anna

9 Sara:

Så fint det blev!
Jag har också kolja-spegeln och har just investerat i musik-lamporna, tack för att du delade med dig av hur du löste installationen!

Svar: Fråga bara om du behöver hjälp! Jag har satt ihop hela molevitten själv, det var lite småknepigt men bara man har tålamod så går det :)
Anna

10 Melinda:

Åh, vad fint! Blir superavundsjuk på både alla härliga produkter och ditt fina sminkbord! En riktigt dröm för mig att också köpa ett liknande en vacker dag :)
Ha det bra!

/Melinda

Svar: Det finns mycket bra förvaring hos Ikea :-) Tusen tack!
Anna

11 Melissa:

köpte lamporna hos Ikea igår tills jag märkte att det var helt fel för väggarna hos mig. Kan inte du visa i ett inlägg hur du "fixat" dina?

12 Anonym:

Snälla kan du berätta hur du gjorde med installationen?

13 Anonym:

Kan du berätta lite mer utförligt hur du gjorde med lamporna

Kommentera här: