Recension: The Body Shop All-in-one Instablur

1.png 2.png Tidigare i år släppte The Body Shop produkten Instablur, en primer till ansiktet som sägs ska verka nedmattande och jämna ut huden så att foundation ser snyggare ut och sitter bättre. The Body Shop själva skriver såhär:
Verkar nedmattande upp till 12 timmar, minskar synligheten av porer, döljer kvisslor, jämnar ut huden samt förbättrar resultatet av din bas
Normalt brukar produkter ligga i en låda här hemma hos mig så att jag vet vad jag har testat och inte testat men denna har mystiskt fått ben och gått direkt upp i mitt sminkbord. Produkten i sig är inte helt genomskinlig men har ett lite "frostat" utseende, väl på huden är den dock helt genomskinlig så den passar alla hudfärger. På huden känns den lite silikonig, huden blir väldigt len och mjuk och jag upplever att huden blir nedmattad en aning. Nu har ju jag torr hud så för mig är mitt krav för att gilla en primer att den gömmer mina torra områden och gömmer mina porer runt näsan. Det tycker jag definitivt att denna gör! Jag har testat med både flytande, mineral och puderfoundation och upplever varje gång att min foundation ser snyggare ut och håller längre än utan. Tummen upp från mig! Det enda jag tycker är negativt med denna produkt är priset, 225 kronor för 25 ml känns lite mycket men jag gillar resultatet.
  • Finns hos: The Body Shop
  • Pris: 225 kr
  • Mängd: 25 ml
  • Mitt betyg: 4/5

The Body Shop - Fijian Water Lotus

1 2 En av The Body Shop's nyare serier som jag snabbt har adopterat som favorit är Fijian Water Lotus, en serie som jag bäst kan beskriva som en ren och fräsch doft som ibland slår över i citrus. ibland i en väldigt frisk blomsterdoft och ibland i tvättmedel. Ihop blir kombinationen en trevligt ren vardagsdoft som jag verkligen gillar. Nu är jag redan ett stort fan av Clean's Fresh Laundry, så rena dofter är inget som är nytt i min doftarsenal. Däremot har jag aldrig lyckats hitta en ren doft där delar av sammansättningen är blommig, jag har aldrig varit mycket för blommiga dofter men just denna är blommig på ett helrätt sätt utan att det tar över. Hela serien släpptes den 3/7 så den har funnits ute ett bra tag nu, det betyder också att jag har haft möjlighet för att testa mig igenom dom tre produkter jag har. Doftoljor har jag aldrig varit ett stort fan av, dom är högkoncentrerade och lätta att överdosera. Här gäller "less is more" verkligen. Med hjälp av den lilla pinnen som sitter fast i locket så kan man dock dutta på lagom mängd på pulspunkterna utan att känna sig som ett vandrande parfymmoln. Gillar, dock inget jag använder till vardags eftersom jag föredrar att mina vardagsdofter är ännu lättare. Eau de Toilette däremot har jag snabbt adopterat som en av mina vardagsfavoriter ihop med Amazonian Wild Lily (Också från TBS), bägge två är lätta fräscha dofter men på olika sätt. Fungerar perfekt till vardags och även om doften är mer subtil än doftoljan så håller den under en hel arbetsdag för mig. Stor favorit! Body Lotion är en lättare parfymerad hudlotion som har fungerat bra för mig under sommaren men som jag redan nu känner inte kommer vara återfuktande nog under vintern. Sjunker snabbt in i huden men ger inte min torra hud nog fukt när höstkylan börjar smyga sig på. Perfekt om sommaren eller för er som inte är lika torra!

Produkter i serien:

  • Perfume Oil (15 ml/155 kr)
  • Fragrance Mist (100 ml/195 kr)
  • Body Lotion (250 ml/175 kr)
  • Eau de Toilette (50 ml/265 kr)
  • Shower Gel (250 ml/135 kr)
  • Body Butter (200 ml/210 kr)

NOTD - Isadora"Purple Prune"

1 2 3 Just nu befinner jag mig på flygplatsen här i Danmark för att flyga upp till Stockholm och imorgon bitti går flyget vidare till Mallorca med Daisy Beauty och bästa beautybrudarna. Jag kommer såklart uppdatera på instagram där det är internet att tillgå så om ni inte följer mig redan så heter jag @Makeupbyhoni där! Lacket jag vill visa er idag heter Purple Prune och kom med årets höstkollektion från Isadora. När man kikar på det inomhus ser det bara ut som ett mörklila lack men så snart man får lite ljus på lacket så avslöjas en helt fantastiskt "lit within"-effekt som jag tycker är dösnyggt. Lacket ser ut som att det glöder med ett nästan metalliskt glow. Hur snyggt som helst!

Vad tycker ni?