Babylips har anlänt till Sverige!

1 Nu har dom hypade läppceraten Baby Lips äntligen landat i Sverige med det överkomliga styckpriset 39 kr/stk. Just nu finns det sex varianter att köpa varav tre är färgade och tre är ofärgade. Det som jag gillar allra mest är att stiften har olika dofter, vi snackar allt från persika till mint och körsbär, yum! I USA har det funnits över 20 varianter så vi kommer tyvärr inte kunna köpa alla än så länge, jag kan tänka mig att Maybelline väljer att utöka sortimentet med flera varianter om dessa säljer bra. Jag ser fram emot att testa dessa, speciellt dom färgade stiften som ger en lätt färg på läpparna utan att vara täckande. Låt oss kika lite på vilka varianter man kan köpa i Sverige! Skulle ni kunna tänka er att testa? Vilken variant passar dig bäst? Själv är jag intiellt väldigt förtjust i Peach Kiss med sin fina nyans och härliga fruktdoft, yum.

2 3Cherry Me (Körsbärsdoft, skir röd nyans), Hydrate (Citron och basilika), Peach Kiss (Persikodoft, skir nude), Intense Care (Körsbär och mandel), Pink Punch (Fruktig passionsfrukt, skir rosa nyans) &  Freshen (Mint)

4Cherry Me (Körsbärsdoft, skir röd nyans),Pink Punch (Fruktig passionsfrukt, skir rosa nyans) & Peach Kiss (Persikodoft, skir nude)

Mac Alluring Aquatic - Water Deities Lipglass + Submerged Nail Lacquer

13960876402290 Jag har skrivit lite om Mac's kommande kollektion Alluring Aquatic tidigare och nu har jag två produkter från kollektionen att visa er, nagellacket Submerged och läppglanset Water Deities. Nagellacket har jag redan hunnit testa och det är verkligen gudomligt fint med sina skiftningar mellan lila och blått, en duokrom raring alltså. Jag ska visa det i sin fulla prakt snarast, det är möjligt att det kommer upp redan imorgon. Läppglanset Water Deities (Jag tror det är Water Deities iallafall, det är bara arbetsnamnet som är tryckt på mitt exemplar) är en ljus neutral bronz-rosa med finmalet skimmer. Väldigt lättburet och har samma läppglansformula som Mac brukar ha, inte världens mest hållbara men definitivt sköna på läpparna och undebar doft af vanilj. Kollektionen släpps den 8:e Maj i butik (All locations) och finns redan uppe på maccosmetic.se.

4Nail Lacquer - Submerged (165 kr). Lipglass - Water Deities (Light Bronzy Pink, 205 kr)

1 2 3

NOTD - Isadora"Macaron"Sugar Nails Pastel 2014

1 2 3 Det är grönt överallt i Danmark och jag fick lust till något luftigt och vårigt, valet fall på Isadora's gröna texture-lack "Macaron" som kom med vårkollektionen Sugar Nails Pastel. På naglarna har jag två lager lack och upplevde det som en aning skirt, ett tredje lager hade inte gjort det för tjockt och hade säkerligen gjort att lacket blivit täckande nog. Det ska jag komma ihåg till nästa gång. Hursomhaver så tycker jag att detta är ett alldeles förträffligt sött nagellack, den gröna nyansen är krispigt fräsch samtidigt som den inte är för knallig. Vårigt mysig!

Vad tycker ni?