NOTD - Essie "Bouncer, It's me"

 
Det blev blå "Bouncer, It's me" från Essies så kallade "Summer Neons" kollektion idag, ett jellylack som ger okej täckning på två lager. Lacket torkar halvmatt så jag har använt ett högblankt topplack på bild nummer tre för att ge lacket en annan look (Jag föredrar helmatt eller helblankt, inga mellanting). Fin klarblå nyans, jag tror det skulle vara tjusigt i en Jelly-sandwich med ett fint glitter mellan. Vad tycker ni?

NOTD - Essie"Bouncer, It's me"

1_51d99966ddf2b3706bf68867 2_51d999689606ee34da33291c 3_51d9996a9606ee350b7c2704 Det blev blå "Bouncer, It's me" från Essies så kallade "Summer Neons" kollektion idag, ett jellylack som ger okej täckning på två lager. Lacket torkar halvmatt så jag har använt ett högblankt topplack på bild nummer tre för att ge lacket en annan look (Jag föredrar helmatt eller helblankt, inga mellanting). Fin klarblå nyans, jag tror det skulle vara tjusigt i en Jelly-sandwich med ett fint glitter mellan. Vad tycker ni?

Recension: Make up store Splash Swirl Body lotion

6_51d9b4a9e087c337d778958f Med Augusti-kollektionen "Jelly" släpps dessa tre underbart vackra bodylotions med tvinnat innehåll och dofter som gör att man nästan vill käka upp dom snarare än smörja huden. Dom tre dofterna som släpps är "Coffee & Honeysuckle", "Apple & Pear" och den glittriga "Red berries & Vanilla". Av dofterna föredrar jag absolut Apple & Pear som känns riktigt sommarfräsch men jag är rätt säker på att Coffee & Honeysuckle blir en favorit till hösten. Glittriga "Red berries & Vanilla" är inget som jag använder till vardags men den fungerar ypperligt på armar, dekolletage och ben till mer festliga tillfällen.
Alla bodylotions kommer med pump (Hygieniskt!) och känns lätta och sköna på huden. Om man är på jakt efter en riktig fuktbomb så är detta dock inte något för dig som är extra torr då dessa som sagt är väldigt lätta. Härligt okomplicerade och straightforward krämer som inte bara är extra roliga och vackra i badrummet men som även återfuktar huden och samtidigt sjunker in snabbt.
  • Pris: 155 kr
  • Finns hos: Make up store
  • Mängd: 150 ml.
  • Mitt betyg: 4/5.