Recension: Lush Slammer Shower gel

I min årliga lush-beställning så slängde jag lite på måfå ner en Slammer Shower gel i beställningen för att jag var lite sugen på citrus just då. Slammer har en doft av citron, lime och tequila enligt Lush själva, men mest tycker jag att den doftar som såna där ljusgula citronklubbor man köpte i närmaste kiosk när man gick i mellanstadiet. Fräsch doft som känns lätt och trevlig, och som verkligen gör det lättare att vakna till om morgonen. Tvättar rent, lämnar huden trevligt mjuk och löddrar riktigt lagomt.
 
Ren njutning i duschen, och effektiv likt en käftsmäll i ansiktet när jag duschar om morgonen och egentligen bara vill fortsätta sova. 
 
Pris: 4,50 pund
Finns hos: Lush (Kan dock inte se den på den svenska hemsidan, men finns hos Lush UK).
Mitt betyg: 4/5. 

Kommentarer:

1 Sara:

Åh en sån vill jag också ha :)

Svar: Perfekt om morgonen!
Anna

2 Sofia:

Spännande! :-)

Svar: Ja dom har allt lite udda produkter lush :)
Anna

3 B E L L A S D I A R Y:

åh jag har vart sugen på att beställa lite från Lush, är dock sugen på lite läppprodukter därifrån. har du några läpprodukter från lush? :)

Svar: Jag har testat några lip tints och deras läppskrubbar. Skrubbarna tycker jag inte funkar så bra, burkarna är väldigt små och om det kommer in det minsta fukt i dom så stelnar allt i burken och blir stenhårt. :-/ läpptinten gillar jag dock.
Anna

4 missladyfashionista:

Åh..! Har du testat att att använda tvålen med en loufa/badnätssak?! Det är helt underbaaaaart!

Svar: Jaa! Loofa är stapelvara i min dusch, jag köper alltid storpack hos ikea xD
Anna

5 Omygloss:

En käftsmäll, haha underbart!

Svar: Sad but true :p
Anna

Kommentera här: